Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ajánlott tuti oldalak képes leírás - Homlokzat-szigetelés.tlap.hu
részletek »

Ajánlott tuti oldalak - Homlokzat-szigetelés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: homlokzatszigeteles.tlap.hu » Ajánlott tuti oldalak
Keresés
Találatok száma - 7 db
Díszléc

Díszléc

Ez a gyűjtemény olyan cégeknek a gyűjteménye, amik hungarocellből vagy más néven polisztirolból készült díszléc gyártásával foglalkoznak. Legyen gyártó, forgalmazó, vagy kivitelező, itt mindent megtalál egy helyen. Egyéb polisztirolból készülő termékeket, szolgáltatásokat is bemutatunk az oldalon. 3D térbetűk, rozetták, ötletek, különböző díszítési megoldások.

Építőipar, Vas megye

Építőipar, Vas megye

Az Építőipar, Vas megye oldalon mindent egy helyen talál meg: cégek, gyártók, forgalmazók gyűjteménye, kategóriákra bontva! Építőipar Vas megye: Az építőipar a gazdaság egyik fontos része. Folyton tevékeny még Vas megyében is. Rengeteg vállalkozás áll a rendelkezésére az építőipar témakörében, hogy megvalósíthassa terveit. Ez az oldal azért jött létre, hogy a legjobb Vas megyei építőipar vállalatokat mutassa be önnek.

Építőipari kivitelezés

Építőipari kivitelezés

Építőipari kivitelezők, vállalkozók honlapjainak gyűjteménye, melyek segítségével könnyebben megtalálja az Önnek legmegfelelőbb kivitelezőt, szakembert. Ha Ön szakember, jelentkezzen katalógusunkba, ezzel is bővítve szakembereink palettáját.

Tetőfedő, kivitelezők magazin hírek
Tengeri homokot használtak betongyártáshoz Kínában
Tengeri homokot használtak... Nyolc építőipari vállalat működését felfüggesztették egy évre, mert tengeri homokot használtak a betongyártáshoz a dél-kínai Kuangtung tartomány Sencsen városában - jelentette a kínai média szerdán. Több mint harminc építési vállalatnál találtak szabálytalanságokat, miután a Kínai Központi Televízió (CCTV) a közelmúltban az előírtnál gyengébb...
Az épületfa története és fajtái
Az épületfa története és fajtái A fa felhasználási az építészetben igen régi múlttal rendelkezik. Már őskori...
Engedélyköteles-e a tetőablak-beépítés?
Engedélyköteles-e a tetőablak-beépítés? Gyakran előfordul, hogy a csak padlásként használt tetőteret később ki...
Felújítás

Felújítás

Magyarországi felújítással foglalkozó cégek, vállalkozások, szakemberek weblapjainak gyűjteménye. Tájékoztatás ad lakás és épület felújításokhoz. Burkolás, cserépkályha építés, festés - mázolás, fűtés felújítás, gipszkartonozás, hitelek felújításhoz, kárpitos, kéménybélelés, nyílászáró felújítás, parketta, szigetelés, tetőfedők, villanyszerelés

Polisztirol - Hungarocell

Polisztirol - Hungarocell

A polisztirol (hungarocell) felhasználását mutatjuk be, melyet igen sokrétűen tudunk alkalmazni. Az ember nem is gondolná, mi mindenre jó ez az anyag. A polisztirol, más néven hungarocell nagyon közkedvelt építőanyag. Sok területen alkalmazzák pl.: csomagolóanyag, bútoripar, épületdíszítés és egyéb dekorációk. A polisztirol jellemzői: - könnyen mozgatható, szállítható - rugalmas - festhető - könnyű vele dolgozni - párás helyen is alkalmazható - környezetbarát, mert a polisztirol újrahasznosítható.

Tetőfedő, kivitelezők

Tetőfedő, kivitelezők

Tetőfedő. A tetőfedő a ház koronáját, a tetőt tartja karban. Tevékenységei a bontás, javítás, karbantartás és a tetőfedés. A tető vagy tetőzet az épület, építmény belsejét védő réteg. A tető régebbi nyelvhasználatunk szerint haj, hajazat, héjazat, héjalás, fedél. Tulajdonképpen a legrégebbi és legfontosabb épületszerkezeti elem. A legkezdetlegesebb emberi hajlékok valójában csak tetőzetből álltak. Tetőfedő anyagok bemutatása, ismertetése. Az oldalon megtalálhatók még tetőfedő kivitelezők és kereskedések.

Tüzép

Tüzép

Magyarország tüzépei az ország egész területéről. Cserép - Cement - Faanyag - Tégla - Szerszámok - Kölcsönzők Segítséget nyújt otthona felújításában, szépítésében! Minden ami építés! Magyarország tüzép telephelyei

Tuti menü