Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Állványrendszer bérbeadás képes leírás - Homlokzat-szigetelés.tlap.hu
részletek »

Állványrendszer bérbeadás - Homlokzat-szigetelés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: homlokzatszigeteles.tlap.hu » Állványrendszer bérbeadás
Keresés
Találatok száma - 8 db
Állvány bérlés

Állvány bérlés

LAYHER homlokzati állványrendszer építése és bérbeadása Cégünk jelenleg mintegy 2500 m2 LAYHER homlokzati állvánnyal és az ehhez szükséges kiegészítőkkel rendelkezik, melyet folyamatosan bővítünk. Szakembereink helyszíni felméréssel és szakmai tanácsokkal állnak partnereink rendelkezésére. Célunk, hogy költségkímélően, szakszerű kivitelezéssel, munkavédelmileg megfelelő, a kényelmes és gyors munkavégzéshez elengedhetetlen állványzatokat biztosítsunk megrendelőink részére.Keretes állványrendszer tűzihorganyzott acélból vagy alumíniumból. Gyorsan és kevés munkaerővel szerelhető. Stabil, megfelelő felépítés esetén akár 600 kg/m2 súllyal is tartósan terhelhető. Az egymással kompatibilis elemek gazdaságos felhasználást tesznek lehetővé.ÉMI és TÜV engedéllyel rendelkezik, és maradéktalanul megfelel az EU szigorú előírásainak.

Balogh Ács-Állványozó Kft.

Balogh Ács-Állványozó Kft.

Balogh Ács-Állványozó Kft. Cégünk közel 15 éves múlttal rendelkezik. 20 ezer m2 állvánnyal dolgozunk a Dunántúl egész területén. Templomok, kastélyok, bevásárló központok, panel- és családi házak, egyéb épületek, létesítmények külső és belső munkálataihoz nyújtunk állványzatot, melyet igény szerint építünk, bontunk, telepítünk. Gyors, pontos, megbízható munkára törekszünk. Állványozás: építőipari állványzatok építése, bontása, telepítése igény szerint.

Blitz állvány

Blitz állvány

A vakolók és festők zavartalanul dolgozhatnak, elmarad a tiplifuratok utólagos eldolgozása. Gyors beépíthetőségének köszönhetően a Layher teleszkópos homlokzati állvány számtalan lehetőséget nyújt az ipari alkalmazások területén. A szakszerű kivitelezésből fakadóan, egyaránt garantálni tudjuk a költséghatékony megoldás mellett a munkavédelmi biztonságot is.

Tetőfedő, kivitelezők magazin hírek
Tengeri homokot használtak betongyártáshoz Kínában
Tengeri homokot használtak... Nyolc építőipari vállalat működését felfüggesztették egy évre, mert tengeri homokot használtak a betongyártáshoz a dél-kínai Kuangtung tartomány Sencsen városában - jelentette a kínai média szerdán. Több mint harminc építési vállalatnál találtak szabálytalanságokat, miután a Kínai Központi Televízió (CCTV) a közelmúltban az előírtnál gyengébb...
Az épületfa története és fajtái
Az épületfa története és fajtái A fa felhasználási az építészetben igen régi múlttal rendelkezik. Már őskori...
Engedélyköteles-e a tetőablak-beépítés?
Engedélyköteles-e a tetőablak-beépítés? Gyakran előfordul, hogy a csak padlásként használt tetőteret később ki...
Építőipari gépek

Építőipari gépek

A zégép Plusz Kereskedelmi és Gépkölcsönző Kft. első sorban építőipari gépek kölcsönzésével, értékesítésével és javításával foglalkozik. Ezen felül kínálatunkban megtalálhatók mezőgazdasági és kerti kisgépek is. Cégünk 2005 október 10-én átvette üzleti tevékenységét, gépparkját, telephelyeit és szakember gárdáját a térségben már több mint 10 éve a gépkölcsönzésben és az értékesítésben meghatározó szerepet betöltő ZÉGÉP Építőgép Javító és Forgalmazó Kft.-nek Üzleteink Zalaegerszegen, Kaposváron, Nagykanizsán és Keszthelyen találhatók. A gépkölcsönzési tevékenység mellett cégünk márkakereskedőként is működik: Célunk jó minőségű, megbízható gépeket biztosítani, magas szintű műszaki tanácsadással, színvonalas kiszolgálással a bérelni vagy vásárolni szándékozó partnereink részére. Kérjük tekintsék meg ajánlatunkat, amelyben reméljük megtalálják az Önök igényeinek megfelelő gépeket.

Fixagom Kft.

Fixagom Kft.

A FIXAGOM Kft-t 1997-ben magántőkéből alakult. A tulajdonosok Horváth Zoltán, és Gáber Norbert. A Kft szakirányú felkészültségét mutatja, hogy egyik tagja a megalakulását megelőzően, már 1985-től folyamatosan alkalmaz függőállványokat. A sok éves aktív kísérleti munkával valószínűleg már 1996-ban elértük a hazai mérce legmagasabb műszaki szintjét. Ma ezt a tulajdonságunkat további műszaki érdekességekkel, bővítjük, és mivel a szabályozások is követgetnek bennünket, bátran vágunk neki a vállalat minősítésének. Az eljárás teljesítését 2004. május végére tervezzük, és ez azt jelentheti, hogy az Unióban még mindig tíznél kevesebb lesz a minősített, szakirányú függőállványos vállalkozás. Fő tevékenységünk olyan magasépítési főleg homlokzati kivitelezések elvégzése, amelyek függesztett, mozgó munkaállványok alkalmazásával is megvalósíthatóak. Vállaljuk e gépek értékesítését, vagy bérbeadását. 2004-ben tovább bővítjük a nagy teljesítményű, gépi vonszolás-technika hétköznapi alkalmazását, legyen az vízszintes irányú bármi, vagy a nagy tömegű függönyfal elemek függőállványok mögötti beemelése. Persze, mindezt magassági korlátok nélkül.

Homlokzati állványok bérlése Budapesten

Homlokzati állványok bérlése Budapesten

Cégünk keretes állványok szakszerű építésével, bérbeadásával és ezen építőipari állványok szállításával foglalkozik. Milyen jellegű épület állványozást tudjuk vállalni? Mindenféle épületet állványozunk, legyen az családi ház, panel, vagy templomtorony. Állványok, állványrendszerek, amikkel dolgozunk: Modern, német gyártmányú PleTTacc és MJ állványrendszerekkel dolgozunk. Pár dolog amiért érdemes a Zöldi Kft.-t megbízni állványozási munkákkal: - Több mint 10 éve vagyunk az állványozási munkákban. - Munkatársaink több éves tapasztalattal rendelkeznek. - Minden megrendelőnknek korrekt és versenyképes árakat adunk. - Nálunk a legfontosabb a pontosság és a határidő. Honlapunkon további információkat találhatnak, ahol részletesen olvashatnak, az állványok történetéről és az állványozás árakról is.

Kov-Ék 2006 Kft.

Kov-Ék 2006 Kft.

Bizonyára annak köszönhetjük kitüntető figyelmét, hogy Ön igényes lakókörnyezetére, annak átalakítására, megszépítésére törekszik. Szeretné, ha házának nem csak belső elrendezése, hanem külső megjelenése is vonzóbbá váljon, és harmonikus egységet alkosson gondozott kertjével, udvarával. Ne böngésszen tovább, mert megtalálta, amit keres! Cégünk ars poeticája a minél precízebb tervezés és költségkalkuláció, valamint az első osztályú, valamennyi hazai és uniós szabványnak megfelelő anyagok használata. Ezek azért fontosak, hogy a megvalósítás munkafázisában a lehető legkevesebb negatív meglepetés érje a megrendelőt. Sok érdeklődő ezektől való félelmében halasztja el a felújításokat vagy bizalmatlan a kivitelezővel szemben. Először ezt a bizalmat kell helyreállítani! Ennek első lépése, hogy ingyenes költségkalkulációt készítünk az adott projektről, majd elkészítjük annak ütemtervét. Mikosszéplaki telephelyünk lévén elsősorban Vas és Zala megyék területén dolgozunk, de magas fokú mobilitásunknak köszönhetően távolabbi helyszíneken is képesek vagyunk megjelenni.

Személyemelők

Személyemelők

A Man-Lift Kft 2000. szeptemberében alakult meg könnyűszerkezetű személyemelők és önjáró munkaállványok bérbeadása és értékesítése céljából, megcélozva azokat a kivitelező és üzemeltető cégeket, amelyek BIZTONSÁGOS, gyors, hatékony és megbízható technológia mellett döntenek a magasban végzendő munkák esetén. Kínálatunkban megtalálhatók az elsősorban a karbantartásra javasolt könnyűszerkezetű személyemelők, illetve főképp a kivitelező cégek által használatos önjáró ollós és karos munkaállványok diesel és akkumulátoros meghajtással egyaránt. Ezen gépek bérbeadásán túl új és használt gépek értékesítésével is foglalkozunk. Kiemelt figyelmet fordítunk az általunk kínált berendezések munkabiztonsági és munkavédelmi megfelelőségére. Minden gépünk - a természetesen elvárható műszaki üzembiztonság mellett - rendelkezik hazai megfelelőségi tanúsítvánnyal, magyar nyelvű kezelési utasítással és magyar nyelvű kezelési feliratokkal. Nagy hangsúlyt helyezünk a berendezések gyors és hatékony szervizére, amire garancia szakembergárdánk felkészültsége, alkatrészraktárunk és jól felszerelt szervízautóink.

Tuti menü