Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Forgalmazók képes leírás - Homlokzat-szigetelés.tlap.hu
részletek »

Forgalmazók - Homlokzat-szigetelés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: homlokzatszigeteles.tlap.hu » Forgalmazók
Keresés
Találatok száma - 10 db
 Homlokzati stukkó - díszléc, rozetta, oszlop, 3d betű

Homlokzati stukkó - díszléc, rozetta, oszlop, 3d betű

Cégünk bel- és kültéri épületdíszeket gyárt hungarocellből. Egyedi elképzelések megvalósítását is vállaljuk, méretbeli korlátok nincsenek. Eps alapanyagú hungarocellből készítjük a kültéri díszítőelemeinket, natúr vagy kérgesített felülettel. Beltéri termékeinket Xps alapanyagból állítjuk elő. Látogasson el webáruházunkba! Üdvözlettel: DekoStar Épületdíszek

Bau-Systeme 92 Kft

Bau-Systeme 92 Kft

Köszöntöm Önt abból az alkalomból, hogy a Bau-Systeme 92 Kft ügyvezetőjeként néhány mondatban elkalauzolhatom a kis családi vállalkozásból mára már cégcsoporttá fejlődött társaság történetének, fejlődésének legjelentősebb állomásaira. Az első fontos dátum 1992, amikor a magyar építőipar piacán Bau-System Bt. néven elindult a 100%-ig magyar tulajdonban lévő budapesti családi vállalkozás. Dinamikus fejlődésünket mutatja, hogy 2000-ben már meg tudtuk nyitni keszthelyi telephelyünket, majd 2006-ban Székesfehérváron, 2007-ben Miskolcon, 2008-ban Szegeden is új telephellyel büszkélkedhettünk. Időközben, 2003-ban társasági formát váltottunk és Bau-Systeme 92 Kft. néven folytattuk tevékenységünket. Társaságunk fő profilja a szárazépítési rendszerek (gipszkarton és álmennyezeti rendszerek), építészeti szigetelőanyagok (hő-, hang- és vízszigetelések, homlokzati hőszigetelő rendszerek, vakolatok) falazóanyagok, tetőfedőanyagok, nyílászárók és kiegészítők teljes választékának forgalmazása. Az általunk forgalmazott - vásárlói igény szerint bővülő - szárazépítészeti termékek a kiemelkedő minőségi követelményeken túl, a gyors és szakszerű kivitelezés lehetőségét is magukban hordozzák.

Épitkezők áruháza

Épitkezők áruháza

A falazatot a szigetelés előtt elő kell készíteni. A kiálló habarcsmaradványokat, fellazult vakolatot, festéket el kell távolítani, a felületet erős cementhabarccsal ki kell javítani. A falazatot portalanítani kell, erősen nedvszívó aljzat esetén alapozás szükséges (pl. pórusbeton felületen MASTERFIX® PRIMER alapozóval). Az előkészítés után először a lábazati indítósínt kell elhelyezni, minimum 30 cm-el a járdavonal felett. Rögzíteni beütőékes dűbellel kell 30 cm-ként. Ha a fal egyenetlen, akkor a profilt lábazati ékkel lehet a dűbelezésnél aláékelni, a profilok hosszanti toldásához és a sarkokon használjuk a profiltoldó elemet. Az EPS lapok ragasztását +5 °C felett végezhetjük. A ragasztáshoz MASTERFIX® PRO vagy Falfix Plus ragasztót használhatunk. A zsákos anyagot a csomagoláson jelölt vízzel kell összekeverni, majd 2-3 perc pihentetés után újból összekeverni. A bekevert ragasztót a hőmérséklettől függően 20-30 prcen belül fel kell használni, víz hozzáadásával nem szabad utólagosan képlékenyíteni. A ragasztót a szigetelőlap szélei mellett körben (vigyázva, hogy az élére ne menjen ragasztó) és a felületén egymástól 20-25 cm-es távolságokban levő pogácsákban kell felhordani.

Tetőfedő, kivitelezők magazin hírek
Tengeri homokot használtak betongyártáshoz Kínában
Tengeri homokot használtak... Nyolc építőipari vállalat működését felfüggesztették egy évre, mert tengeri homokot használtak a betongyártáshoz a dél-kínai Kuangtung tartomány Sencsen városában - jelentette a kínai média szerdán. Több mint harminc építési vállalatnál találtak szabálytalanságokat, miután a Kínai Központi Televízió (CCTV) a közelmúltban az előírtnál gyengébb...
Az épületfa története és fajtái
Az épületfa története és fajtái A fa felhasználási az építészetben igen régi múlttal rendelkezik. Már őskori...
Engedélyköteles-e a tetőablak-beépítés?
Engedélyköteles-e a tetőablak-beépítés? Gyakran előfordul, hogy a csak padlásként használt tetőteret később ki...
Hozo

Hozo

Egy átlagos európai házban az elfogyasztott energia mintegy 60 százalékát fordítják fűtésre, a maradék megoszlik a használati meleg víz és a villamosenergia igény között. Épületeink fűtési költségeinek csökkentése tehát kulcsfontosságú a jövőre nézve. Az épületek energiavesztesége 40-60 százalékban közvetlenül a rossz hőszigetelés miatti szivárgás számlájára írható. Korszerűtlen vagy esetleg nincs is hőszigetelés a házán? Megfelelő hőszigetelési képesség nékül: a falakban, tetőkben, padlókban, vagy azok belső felületén párakicsapódások, páratorlódások, nedvesedések következnek be, ami egészségtelen, rontja az épület állagát, csökkenti gazdaságosságát, ezt javíthatjuk utólagos hőszigetelés is. télen az alacsony hőmérsékeletű belső felület rossz hőérzetet eredményez, nyáron a túlmelegedés okozhat problémákat az épület energiafogyasztása akár 3-4-szerese lehet egy jól szigetelt házzal - szemben - penészfoltok megjelenése, gombásodás - dohos tapéták, helyiségek - salétromos falak Miért fontos a hőszigetelés? megnöveli az épület élettartamát és értékét a lakásban csökkenti a hőingadozást, növeli a komfortérzetet jelentősen csökkenti a fűtési költségeket.

Léta-ker Kft

Léta-ker Kft

NIKECELL normál hőszigetelő lemezek, általános jellemzők Bevezető A Nikecell expandált -hőre lágyuló- cellás szerkezetű polisztirol keményhab hőszigetelőanyag. Alkalmazható -65°C és +80°C hőmérséklettartományban. Égéskésleltető adalékot tartalmaz. A Nikecell (EPS) hőszigetelő termékek előnyös tulajdonságai: - igen hatékony hőszigetelő-képességű - csekély súly, kellő szilárdság - könnyű alakíthatóság - nedvességre kevéssé érzékeny - egyszerű beépíthetőség - kellemes tapintás, nem irritál - környezetre és egészségre káros hatása nincs Normál keményhab lemezek Táblaméretek: -1000x500 - 2000x1000 mm Vastagsági méretválaszték: 10 mm-től 1000 mm-ig tetszőleges Megrendelés esetén egyedi termék is vágható. Félhornyos és csaphornyos élképzéssel is készül.

Raab-Karcher

Raab-Karcher

Cégünk magyarországi története 1995-ben kezdődött, mikor a németországi Raab Karcher GmbH megvásárolta a Budapesti, Észak-Magyarországi és a Dél-Dunántúli Tüzelő- és Építőanyag-kereskedelmi Vállalatokat. 2000-től vagyunk a francia Saint-Gobain Csoport tagja. Az 1665-ben, Párizsban alapított cég története egy uralkodóház megrendelésével vette kezdetét, amikor is a cég a Versailles-i kastély tükörterméhez szállította az üveget, azóta már a világ egyik vezető építőanyag-gyártó és -kereskedelmi csoportjának számít. A Saint-Gobain Építőanyag-Kereskedelmi Ágazat 2006-ban 16 milliárd Euró forgalmat ért el. 58.000 alkalmazottat foglalkoztat, 19 országban 3.300 értékesítési hellyel rendelkezik. Nemcsak az új építkezések piacán van jelen, hanem a lakásfelújítás és a belsőépítészet terén is. A Csoportot alkotó cégek egymást kiegészítő, illetve speciális tevékenységének az eredményeképpen, a Saint-Gobain Építőanyag-kereskedelmi Ágazat új megoldásokat és egyéni szolgáltatásokat kínál a szakembereknek és a magánszemélyeknek egyaránt. Ma Európában az első számú építőanyag kereskedő, illetve világelső a burkolólap kereskedelemben. A Raab Karcheren kívül a hálózatba tartozik a Point.

Sziga-Tech Hőszigetelés, gipszkarton, vakolat

Sziga-Tech Hőszigetelés, gipszkarton, vakolat

Válasszon termékkínálatunkból! Kedvező árak, garantált minőség, ingyen házhozszállítás. A hőszigetelés vastagsága A különböző hőszigetelő vakolatot gyártók és forgalmazók már felkészültek a tervezők és építtetők kérdéseire, és ennek köszönhetően több olyan táblázat is megtalálható a tervezési segédletekben, vagy a gyártók honlapjain, aminek segítségével a különböző falszerkezetekhez különböző vastagságú hőszigetelést rendeltek hozzá és így meghatározták a rétegtervi hőátbocsátási tényezőt. Meglévő épületek utólagos hőszigetelése az utóbbi években egyre inkább előtérbe kerül az energiaárak robbanás-szerű emelkedése, valamint a káros széndioxid-kibocsátás túlzott mértékének elkerülése miatt. Évekkel ezelőtt elindult egy állami támogatással (sőt jelenleg Uniós támogatással is) segített pályázati rendszer, mellyel a 60-as, 70-es években tömegével épített (paneles, vagy falazó-blokkos) lakóépületek utólagos hőszigetelése energia-tudatos tervezéssel viszonylag gazdaságosan megoldható. A napokban is tart a panel-felújítási program, melynek eredményeképpen 6-8 cm hőszigetelés került a homlokzatokra.

Szigetelési webáruház

Szigetelési webáruház

Szigeteljen.hu Webáruház - Hőszigetelés akció, utólagos szigetelés, homlokzatszigetelés, vakolat, díszítővakolat, színezővakolat, homlokzat lábazat, polisztirol! Minden ami szigetelés!

Szigetelő anyagok

Szigetelő anyagok

Hőszigetelő anyagok beépítésével takarékoskodjon fűtésszámláján! A kőzetgyapot, üveggyapot és polisztirol szigetelőanyagok rengeteg pénzt takarítanak meg családjának. Legyen szó családi háza utólagos hőszigeteléséről vagy tetőtér beépítésről nálunk minden szigetelőanyagot egy helyen megtalál. Homlokzati hőszigetelő anyagok és hangszigetelő anyagok széles választéka várja. Hallott már a lépésálló hőszigetelés fogalmáról? Hívja felkészült szakembereinket, és teljes körű szaktanácsadással segítenek kiválasztani az Önnek legjobb szigetelőanyag megoldást. A szigetelő anyagok egyedi árairól és szállítási feltételeiről érdeklődjön munkatársainknál.

Hirdetés
Téglacentrum - Építőanyag kereskedés

Téglacentrum - Építőanyag kereskedés

Téglacentrum Kft. - Pécs legnagyobb építőanyag kereskedése, ahol mindent megtalál. Tégla, tetőcserép, csempe és járólap, kádak és zuhanykabinok és minden, ami az otthonhoz kell. Folyamatos akciók, gazdag választék Pécs szívében. Építőanyag megrendelés rövid határidővel. A HUFBAU csoport tagja. Cégünk szolgáltatásai között - talán az egyik legfontosabbként - szerepel, a tervrajzok alapján történő anyagmennyiség számítás, árajánlat készítés. Amennyiben az árajánlatban szereplő termékeket cégünktől vásárolja meg, az árajánlatát ingyen készítjük el. Természetesen ilyenkor a megvásárolt termékeket egyedi, jelentős kedvezménnyel kínáljuk.

Tuti menü