Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gyártók képes leírás - Homlokzat-szigetelés.tlap.hu
részletek »

Gyártók - Homlokzat-szigetelés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: homlokzatszigeteles.tlap.hu » Gyártók
Keresés
Találatok száma - 5 db
Jász-Plasztik Kft.

Jász-Plasztik Kft.

Cégünk már több éve foglalkozik hőszigetelő lemezek gyártásával, az évek alatt a hőszigetelő piacon szerzett tapasztalat alapján a vezetőség úgy döntött 2006-ban, hogy elkezdi a hőszigetelő rendszerhez szükséges vakolatok, festékek illetve ragasztók gyártását. 2007-es évtől kezdve termékcsaládunk a Jamix® márkanevet kapta. Így kialakult a teljes hőszigetelő rendszer saját hazai gyártással. A Jamix®-termékcsalád fő gyártásköre környezetbarát homlokzati és lábazati díszítő vakolatok, beltéri-, kültéri diszperziós falfestékek, vakolatalapozók, építőipari segédanyagok. Továbbá termékpalettánkon megtalálhatók a hőszigetelő vakolat-rendszerek, ágyazó- és ragasztóhabarcsok valamint kiegészítő termékek (hálók, dűbelek, lábazati indítóprofilok, élvédők). Legfontosabb számunkra partnereink igényeinek kielégítése, illetve a folyamatos fejlődés, alkalmazkodva a piaci igények változásához, illetve célunk hogy a Jamix®-termékcsalád minőségével vevőink maximálisan elégedettek legyenek. Termékeink versenyképessége megállja helyét a piacon, hiszen minőségileg megfelelnek az ISO 9000, az ISO 9001: 2000, az ISO 14001 szabványnak.

Masterplast

Masterplast

építőanyag gyártás;szigetelés;energia megtakarítás;tetőfólia;vakolat;szárazépí tészet Mit? Hogyan? Miért? Homlokzati hőszigetelő rendszerek kiegészítői nagyító alatt 2009. augusztus 31-én zárult a Nemzeti Energiatakarékossági Program pályázatainak befogadása. Mikor lesz szép és tartós a vékonyvakolat? A hőszigetelő rendszerek apró szépséghibái. A homlokzati hőszigetelő rendszerek, és a hozzájuk tartozó vödrös vékonyvakolatok már jelentősen kiszorítják a hagyományos vagy akár a zsákos vakolatokat. Számtalan előnyüket viszont csak akkor tudják megtartani, ha helyesen alkalmazzuk őket. EPS vagy kőzetgyapot? Magyarországon két dologhoz mindenki ért: a focihoz és az építkezéshez. Lélegző falak, lélegző anyagok, lélegző ház. Lehet, hogy a tisztább, szárazabb, lágyabb érzést keresünk már a házunk homlokzatának szigetelésénél is?

Megas festék & vakolat

Megas festék & vakolat

Ugye, boldogan szakítana a bizonytalanság érzésével, amely háza hőszigetelésének, színezésének procedúrája alatt illetve ezután kerítheti hatalmába? Vajon szakszerűen kerül-e fel a falra a hőszigetelő rendszer? A kiválasztott szín olyan lesz-e a falon, mint amilyet szeretett volna? A folyamathoz elegendő anyagot rendel-e illetve nem vásárol-e túl sokat? Megtérül-e és mikor a beruházása? Garanciális kérdésével kihez forduljon? Amennyiben Önben ilyen és hasonló kérdések merülnek fel, forduljon hozzánk bizalommal. Sok elégedett Partnerünk számára adtunk már kielégítő választ a fenti kérdésekre, s a sok szép, szakszerűen kivitelezett épület magáért beszél.

Tetőfedő, kivitelezők magazin hírek
Tengeri homokot használtak betongyártáshoz Kínában
Tengeri homokot használtak... Nyolc építőipari vállalat működését felfüggesztették egy évre, mert tengeri homokot használtak a betongyártáshoz a dél-kínai Kuangtung tartomány Sencsen városában - jelentette a kínai média szerdán. Több mint harminc építési vállalatnál találtak szabálytalanságokat, miután a Kínai Központi Televízió (CCTV) a közelmúltban az előírtnál gyengébb...
Az épületfa története és fajtái
Az épületfa története és fajtái A fa felhasználási az építészetben igen régi múlttal rendelkezik. Már őskori...
Engedélyköteles-e a tetőablak-beépítés?
Engedélyköteles-e a tetőablak-beépítés? Gyakran előfordul, hogy a csak padlásként használt tetőteret később ki...
Rockwool

Rockwool

A kőzetgyapot hőszigetelő képességét a kőzetszálak között található legtermészetesebb szigetelőanyag, a levegő biztosítja (A zárt cellás műanyaghabokban általában nem levegő, hanem más gáz, újabban például szén-dioxid, vagy - különösen a korábban gyártottak esetében - freon hőszigetel.). Mivel a levegő a kőzetgyapot szigetelőanyag szálai között természetes módon van jelen, ezért hőszigetelő képessége az épület teljes élettartama alatt (50-80 év) állandó. A Rockwool kőzetgyapot finom szálszerkezetének és viszonylag magas testsűrűségének köszönhetően a szálak közötti levegő megközelítőleg nyugalomban van. A kőzetgyapot hőszigetelő képességét befolyásolja, hogy vízszintes vagy függőleges felületet hőszigetelnek vele, hogy a felülete áramló vagy nyugalomban lévő, nedves vagy száraz levegővel érintkezik. A hőszigetelés szempontjából nagy jelentőséggel bír, hogy milyen egyenletes a szigetelőanyag minősége. A Rockwool vállalatcsoport közel 70 éve gyárt és fejleszt kőzetgyapot szigetelőanyagokat a világon. Termékeink nem általános felhasználásra, hanem konkrét alkalmazási területekhez igazodóan kerülnek kifejlesztésre.

Thermomaster homlokzati hőszigetelő

Thermomaster homlokzati hőszigetelő

Ha építkezik, vagy felújítja házát, otthonát az Ön számra is ideális választás a Thermomaster építőanyag és homlokzati hőszigetelés webáruház. Webáruházunkban megtalálhatóak a homlokzati hőszigetelés mellett a geotextília, tetőfólia, homlokzati vakolat és akár üvegszövet hálót is megvásárolhatja online. Látogasson el weboldalunkra, ahol további értékes információt kaphat termékeinkről, termékcsoportjainkról. Amennyiben kérdése lenne, keresse ügyfélszolgálatunkat, vagy szakértő kollégánkat. Kérdését e-mailben is elküldheti részünkre.

Tuti menü