Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hasznos oldalak képes leírás - Homlokzat-szigetelés.tlap.hu
részletek »

Hasznos oldalak - Homlokzat-szigetelés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: homlokzatszigeteles.tlap.hu » Hasznos oldalak
Keresés
Találatok száma - 14 db
A homlokzati díszlécek széles választéka - Webáruház

A homlokzati díszlécek széles választéka - Webáruház

Homlokzati díszlécek: Kültéri polisztirol hab anyagú díszléceink segítségével egyedivé teheti homlokzatát! Kiváló minőségű termékeink használata biztosítja Önnek, hogy nagyon sok évig ne legyen gondja a homlokzatának díszítésével, nem okoz kárt benne az eső, a fagy, a kérgesített felületű díszléceink speciális bevonata biztosítja, hogy nem fog lepattogni, leperegni a festék. Önnek csak gyönyörködnie kell a látványban - bosszankodjon és a felújításon gondolkodjon más! És mindez polisztirolból! Polisztirol = könnyű hab anyag, ( hungarocellnek is nevezik) melynek köszönhetően a díszléceknek csekély a súlya, könnyen felszerelhetőek bárhová, homlokzati ablakkeret díszítésről, vagy egy szoba sarokdíszítéséről legyen is szó, tökéletesen ellenállnak az időjárás viszontagságainak és a hagyományos gipsz stukkóval teljesen megegyező a megjelenés, a hatás! Miért minket válasszon,tőlünk rendeljen? Mert beltéri és homlokzati épületdíszítő termékeink polisztirol anyagból készülnek, melynek köszönhetően könnyűek, könnyen kezelhetőek, szállíthatóak.

A szakszerű hőszigetelés menete

A szakszerű hőszigetelés menete

A weboldal olyan hiteles szakértői forrást biztosít a hőszigetelni vágyók részére, amely révén megismerhetik a szakszerű hőszigetelés menetét. Nagy hangsúlyt kapnak azok a tippek és trükkök, amelyek megkönnyítik a házilag hőszigetelő emberek dolgát. Illetve külön felhívjuk a figyelmet a szigetelés során elkövethető súlyos hibákra, amelyek akár tönkre is tehetik az elvégzett munkát. A visszajelzések pozitívak, ezért minden érintett számára, nyugodt szívvel ajánlható a weboldal.

Energiatanúsítvány

Energiatanúsítvány

Energiatanúsítvány. Épületek hőtechnikai méretezése, energetikai optimalizálása. Hőtermelő berendezések, és légkondicionáló rendszerek energetikai felülvizsgálata. Épületgépészeti rendszerek komplex (fűtés, hűtés, szellőzés, vízellátás-csatornázás, gázellátás) tervezése. Passzívházgépészet. Műszaki ellenőrzés.

Tetőfedő, kivitelezők magazin hírek
Tengeri homokot használtak betongyártáshoz Kínában
Tengeri homokot használtak... Nyolc építőipari vállalat működését felfüggesztették egy évre, mert tengeri homokot használtak a betongyártáshoz a dél-kínai Kuangtung tartomány Sencsen városában - jelentette a kínai média szerdán. Több mint harminc építési vállalatnál találtak szabálytalanságokat, miután a Kínai Központi Televízió (CCTV) a közelmúltban az előírtnál gyengébb...
Az épületfa története és fajtái
Az épületfa története és fajtái A fa felhasználási az építészetben igen régi múlttal rendelkezik. Már őskori...
Engedélyköteles-e a tetőablak-beépítés?
Engedélyköteles-e a tetőablak-beépítés? Gyakran előfordul, hogy a csak padlásként használt tetőteret később ki...
Építkezők Blogja

Építkezők Blogja

Szigetelni szeretnéd az otthonod, de nem tudod, hogy milyen anyaggal, s pontosan hogyan is állj neki. Miért érdemes szigetelni, milyen vastag legyen a szigetelés, szigetelés után penészesedik a falami... ezekre a kérdésekre mind választ kapsz az Építkezők Blogjában. Gyere és tarts velünk! Tudtad, hogy nem csak a külső falat, hanem a lábazatot és a tetőtérben is érdemes szigetelni?

Épületek komplett hőkamerás vizsgálata

Épületek komplett hőkamerás vizsgálata

A Thermo-Ph Kft hőkamerával energetikai problémák felmérésére szakosodott társaság. A tudomány fejlődésével egyre kifinomultabb mérési módszerekkel lehet hőveszteség méréseket végezni. A fejlődés oda vezetett, hogy már egy videókamera méretű berendezéssel akár laboratóriumi vizsgálatokat is végezhetünk. Ezek a berendezések alkalmasak olyan precíz pontos mérésekre amit , még a legképzett szakember sem tud meghatározni. Csak tippelni tudunk egy ház - lakás vásárlásánál , eladásánál, építettésénél, hogy hol a hiba. Nagy gondot okoz Önöknek, ha egy ingatlanban a beköltözés után problémák vannak! Mi segítünk Önöknek bontás nélkül feltérképezni az ingatlan teljes energetikai jellemzőit. A hőkamera képes az infravörös tartományban az elektromágneses hullámokat érzékelni és elektronikus úton, vizuálisan értékelhető képpé átalakítani. Gyakorlatilag mindenhol használható. Nagyon fontos előnye a módszernek, hogy érintés nélkül, távolból, működés közben lehet a mérést elvégezni. Cégünk hőkamerás vizsgálatokat végez, lakossági és vállalati megrendelésre. Ennek a nagyon korszerű eszköznek köszönhetően fontos információra tehetünk szert ingatlanainkról, gépi berendezéseinkről.

Graffiti eltávolítás

Graffiti eltávolítás

Az Ifotech Kft. a mintegy 20 éve a graffiti eltávolítás és védelem területén működő svéd Trion-Tensid AB. termékeinek kizárólagos importőre, és magyarországi forgalmazója, valamint a cég által kifejlesztett know-how alkalmazója. Szoros kapcsolatot tartunk a szintén AGS termékekkel dolgozó németországi Tensid Deutschland céggel. Rendelkezünk a feladatok ellátására szükséges szállítójárművekkel, infrastruktúrával, tisztítószer raktárkészlettel, megfelelő anyagi háttérrel az új munkák beindításához, képzett szakembergárdával, valamint a szükséges magas és alacsony nyomású szóró berendezésekkel.

Homlokzatdísz, épületdísz

Homlokzatdísz, épületdísz

A homlokzati díszítőelemek, épületdíszek az épületek külső díszítésére hivatottak. Az egykor gipszből és kőből készült monstrumok helyett manapság habanyagból készítik e stukkókat, melyeket rögzíteni-karbantartani is egyszerűbb. Az ANRO Webáruházban polisztirol és hungarocell alapanyagú diszleceket, stukkókat forgalmazunk, melyek között változatos elemeket találhat: a különböző profilokat használhatjuk párkánylécként, ablakkeret lécként, színelválasztó - tagoló profilként, de az oszlopok, oszloprészek, kisebb díszítőelemek, sarokdíszítő kváderkockák is rendelkezésre állnak akár egyedi méretben is! (ANRO Épületdíszítés Kft)

Homlokzati díszek

Homlokzati díszek

Kiváló minőségű termékeink használata biztosítja Önnek, hogy nagyon sok évig ne legyen gondja a homlokzatának díszítésével, nem okoz kárt benne az eső, a fagy, a kérgesített felületű díszléceink speciális bevonata biztosítja hogy nem fog lepattogni, leperegni a festék . Díszítőelemeinket beltéri használatra extrudált polisztirolból, kültéri felhasználásra expandált polisztirol alapanyagból gyártjuk natúr vagy kérgesített felülettel óriási formaválasztékban így bármilyen igényes megjelenésű épület bel- és külső felületének, díszítésének kialakításához mindenki megtalálhatja a számára elképzelt méretű, formájú, minőségű anyagot. A polisztirolnak, mint alapanyagnak köszönhetően díszléceink nagy szilárdságúak - emellett mégis rendkívül könnyűek, dekoratívak és még házilagos kivitelezés esetén is könnyen beépíthetőek, felszerelhetőek.

Homlokzati hőszigetelés rögzítő elemek

Homlokzati hőszigetelés rögzítő elemek

Cégünk a holland Van Roij Fasteners BV. cég magyarországi képviselete, mely komplett programot kínál tető és homlokzati hőszigetelések valamint acélszerkezeti csarnokelemek mechanikus rögzítéséhez. A deurni (Hollandia) központú Van Roij Fasteners BV. cég a lapos tető víz, -hőszigetelést rögzítő elemek eladásában vezető pozíciót tölt be a Benelux államokban. A szakterületen eltöltött 25 év tapasztalata és a gyártó cégekkel szoros, hosszú távú együttmuködésének köszönhető a VRF cég sikere és terjeszkedése Európában. Ennek érdekében Dunaharaszti iparterületen 5000 m2 földterületen 600 m2-es raktárcsarnokot és irodát építetett Közép- Kelet Európai logisztikai központként.

Hirdetés
Hőszigetelés - Homlokzati hőszigetelés

Hőszigetelés - Homlokzati hőszigetelés

Homlokzati hőszigetelés a hőszigetelés információs és tematikus gyűjtőportálon. Tudjon meg többet a homlokzati hőszigetelésről és a különböző hőszigetelés fajtákról, látogasson el oldalunkra. Homlokzati hőszigetelés mellett megismerheti a különböző egyéb hőszigetelési lehetőségeket úgymint a belső hőszigetelés, külső hőszigetelés, tető hőszigetelés. Hőszigetelés portál : Hőszigetelés.com.

Magyar dűbel

Magyar dűbel

Családi vállalkozásként üzemelünk 5 éve. Fő profilunk rögzítő elemek gyártása az építőipar részére, főleg hőszigetelés homlokzati rögzítéséhez. Hiszünk abban, hogy hazai alapanyagból, hazai munkaerővel versenyképes árut lehet előállítani. Termékeink körét fokozatosan bővítjük, hiszen még nem tudunk minden méret tartományban dűbelt kínálni.

Thermokamerás felmérés

Thermokamerás felmérés

Készíttessen thermokamerás felmérést házáról, lakásáról, épületérôl, így egyértelmûen kiderül, hol éri a legnagyobb hőveszteség a pénztárcáját. Szakembereink a megoldásban is hasznos tanácsokkal látják el a thermoképek alapján! Megmutatja az épületek hőszigetelési hiányosságait, szakszakemberünk a képek alapján felvilágosítást ad a szükséges munkák elvégzéséről. Egy előzetes felmérés és jegyzőkönyv elkészítése után elvégzett hőszigetelési munkálatokból egy újabb felmérés kimutathatóvá teszi az elvégzett munkák hatékonyságát. A hőmérséklet sok mindent elárul: alul méretezett villanyvezetékek, kopott forgó alkatrészek, egyéb terheléses diagnosztikák, víz és fűtéscsövek helymeghatározása, amennyiben átsugároznak a látható felületen.

Vakolatbolt

Vakolatbolt

Napjainkban egy átlagcsalád legmegterhelőbb és legnagyobb kiadása a fűtési költség. A folyamatosan emelkedő energiaárak, a szűkös családi kasszák mind azt diktálják, hogy a fűtési költségeket csökkentsük, tehát HŐSZIGETELJÜNK. Mindezt úgy, hogy az eljárás megfizethető legyen! Ennek tükrében kínáljuk azt az utólagos hőszigetelési rendszert, amellyel a fűtési költségek akár 30 - 50 % al is csökkenthetők! További előnye a rendszernek hogy szakszerű kivitelezés esetén megszűnik a sarkok vizesedése, penészesedése is!

www.szak-therm.hu

www.szak-therm.hu

Az épületek energetikai jellemzőinek tanúsításról szóló 176/2008. (VI. 30.) Kormányrendelet 2009. január 1-jén lépett hatályba. E rendelet előírásai szerint az épületek energetikai jellemzőit tanúsítani kell az alábbi esetekben: - új épület építésekor (a jogszabályban rögzített esetekben); - meglévő épület (önálló rendeltetési egység, lakás) eladásakor vagy egy évet meghaladó bérbeadásakor; - 1000 m2-nél nagyobb hasznos alapterületű hatósági rendeltetésű, állami tulajdonú közhasználatú épületeknél. Új építésű épületek esetében az energetikai tanúsítvány elkészítése 2009. január 1-jétől kötelező (a használatbavételi engedély kiadásáig kell elkészíttetni), meglévő épületek esetében az energetikai tanúsítás 2012. január 1-jétől lesz kötelező, addig önkéntes alapon történik. Annak érdekében, hogy egyértelmű képet kapjanak lakóépületük jelenlegi energiafogyasztásáról, felajánljuk cégünk, Szak-Terv Bt. szakértői szolgáltatásait, lakóépületük energetikai jellemzőinek tanúsítására, valamint az alábbi energiafelhasználás csökkentésére irányuló vizsgálatok elvégzésére: - thermovíziós vizsgálat - költséghatékonyabb épületüzemeltetés - alternatívák tétele energia megtakarításra

Tuti menü