Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Homlokzati festék képes leírás - Homlokzat-szigetelés.tlap.hu
részletek »

Homlokzati festék - Homlokzat-szigetelés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: homlokzatszigeteles.tlap.hu » Homlokzati festék
Keresés
Találatok száma - 3 db
Héra homlokzatfesték

Héra homlokzatfesték

Héra Külső homlokzatfesték Nagyon kiadós ,tartós Nagy kiadósság, gazdaságosan felhasználható, időjárásálló, környezetkímélő festék. Alkalmazási terület: Épülethomlokzatok és falfelületek, továbbá egyéb kül- és beltéri beton-, cement-, új azbesztcement, és gipszfelületek időjárásálló festéke. Lég- és páraáteresztő bevonata a fal természetes szellőzését nem gátolja. Választék: A matt bevonatot adó festék fehér színben 2 és 4 literes, 12,5 és 25 kilogrammos kiszerelésben, a színes homlokzatfestékek TRILAK homlokzat és belső falfesték színtáblázat színeiben kapható, illetve a gyártó cégtől egyéb színekben megrendelhető 25 kg-os kiszerelésben. A HÉRA KÜLSŐ KOLOR 5 l és 15 l-es fémedényben 1 alapfestékből több száz színben állítható elő TRILAK színkeverő berendezéseken. Felhasználási mód: Új, festetlen felületeket portalanítás után Cehali mélyalapozóval, vagy Falfix diszperziós mélyalapozóval-val kell beereszteni. Régi felületek bevonása előtt a laza, pergő mészréteget, festékmaradványokat stb. mechanikai úton, kaparással el kell távolítani. A vakolathibákat ki kell javítani, majd a felületet portalanítani kell.

Homlokzatfestékek

Homlokzatfestékek

Különleges új tulajdonságokkal rendelkező, szénszál erősítéses Silacryl-Szilikongyanta kötőanyagbázisú homlokzatfesték. Nagyon jó fedőképességű és kiváló diffúzió képességű bevonat, fotokatalikus hatással. Matt, hidroperl tulajdonságú. NESPRI berendezéssel szórásködmentesen szórható. Szilikonemulziós, vízzel hígítható homlokzatfesték. Az extrém jó víztaszítóképességnek és az egyedülálló "Caparol Clean Concept" gyártástechnológiának köszönhetően, a bevonat szennyeződéstaszító, rendkívül hosszú ideig tiszta marad. Magas vízgőzáteresztő képességű, matt, nem filmképző.

Supra Homlokzatfesték

Supra Homlokzatfesték

Gyakorlati információk: Felépítés: Vizes diszperziós kötőanyag bázisú, kiváló minőségű pigmenteket és töltőanyagokat tartalmaz. Sűrűség, g/liter: 1530-1610 Kiszerelés: 4 és 14 liter. Tárolás: +5 és +30°C közötti hőmérsékleten, fedett, zárt, közvetlen napfénytől és sugárzó hőtől védett helyiségben az MSZ 13910 szerint. A termék fagyveszélyes! Minőségmegőrzési idő: Előírásszerű tárolás esetén 24 hónap Színválaszték: Fehér. Színezés: Supralux Tilatex színezőkkel tetszőleges arányban keverhető. Fényesség: Matt Felhordási módok: Ecsetelés, hengerlés, airless szórás. Hígítás, eszközök tisztítása: Csapvízzel, a felhordási módnak megfelelően. Kiadósság: 5-6 m2/l/réteg, függ a felület minőségétől és a felhordás módjától. Száradási idő: 20°C-on max. 2 óra. Átfesthető: 4-6 óra után. Tűzveszélyességi fokozat: Nem tűzveszélyes. Felhasználási útmutató: Felületelőkészítés, felhordás: A felületnek épnek és tisztának (por-, olaj-, zsír-, és egyéb szennyeződésektől mentesnek) kell lennie. A levelesen leváló, táskásodó, laza rétegeket el kell távolítani és szükség esetén a felületi egyenetlenségeket ki kell tölteni (habarcs, glett).

Tuti menü