Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Homlokzat-szigetelés linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Homlokzat-szigetelés képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: homlokzatszigeteles.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 84 db
 Homlokzati stukkó - díszléc, rozetta, oszlop, 3d betű

Homlokzati stukkó - díszléc, rozetta, oszlop, 3d betű

Cégünk bel- és kültéri épületdíszeket gyárt hungarocellből. Egyedi elképzelések megvalósítását is vállaljuk, méretbeli korlátok nincsenek. Eps alapanyagú hungarocellből készítjük a kültéri díszítőelemeinket, natúr vagy kérgesített felülettel. Beltéri termékeinket Xps alapanyagból állítjuk elő. Látogasson el webáruházunkba! Üdvözlettel: DekoStar Épületdíszek

A homlokzati díszlécek széles választéka - Webáruház

A homlokzati díszlécek széles választéka - Webáruház

Homlokzati díszlécek: Kültéri polisztirol hab anyagú díszléceink segítségével egyedivé teheti homlokzatát! Kiváló minőségű termékeink használata biztosítja Önnek, hogy nagyon sok évig ne legyen gondja a homlokzatának díszítésével, nem okoz kárt benne az eső, a fagy, a kérgesített felületű díszléceink speciális bevonata biztosítja, hogy nem fog lepattogni, leperegni a festék. Önnek csak gyönyörködnie kell a látványban - bosszankodjon és a felújításon gondolkodjon más! És mindez polisztirolból! Polisztirol = könnyű hab anyag, ( hungarocellnek is nevezik) melynek köszönhetően a díszléceknek csekély a súlya, könnyen felszerelhetőek bárhová, homlokzati ablakkeret díszítésről, vagy egy szoba sarokdíszítéséről legyen is szó, tökéletesen ellenállnak az időjárás viszontagságainak és a hagyományos gipsz stukkóval teljesen megegyező a megjelenés, a hatás! Miért minket válasszon,tőlünk rendeljen? Mert beltéri és homlokzati épületdíszítő termékeink polisztirol anyagból készülnek, melynek köszönhetően könnyűek, könnyen kezelhetőek, szállíthatóak.

A szakszerű hőszigetelés menete

A szakszerű hőszigetelés menete

A weboldal olyan hiteles szakértői forrást biztosít a hőszigetelni vágyók részére, amely révén megismerhetik a szakszerű hőszigetelés menetét. Nagy hangsúlyt kapnak azok a tippek és trükkök, amelyek megkönnyítik a házilag hőszigetelő emberek dolgát. Illetve külön felhívjuk a figyelmet a szigetelés során elkövethető súlyos hibákra, amelyek akár tönkre is tehetik az elvégzett munkát. A visszajelzések pozitívak, ezért minden érintett számára, nyugodt szívvel ajánlható a weboldal.

Tetőfedő, kivitelezők magazin hírek
Tengeri homokot használtak betongyártáshoz Kínában
Tengeri homokot használtak... Nyolc építőipari vállalat működését felfüggesztették egy évre, mert tengeri homokot használtak a betongyártáshoz a dél-kínai Kuangtung tartomány Sencsen városában - jelentette a kínai média szerdán. Több mint harminc építési vállalatnál találtak szabálytalanságokat, miután a Kínai Központi Televízió (CCTV) a közelmúltban az előírtnál gyengébb...
Az épületfa története és fajtái
Az épületfa története és fajtái A fa felhasználási az építészetben igen régi múlttal rendelkezik. Már őskori...
Engedélyköteles-e a tetőablak-beépítés?
Engedélyköteles-e a tetőablak-beépítés? Gyakran előfordul, hogy a csak padlásként használt tetőteret később ki...
Állvány bérlés

Állvány bérlés

LAYHER homlokzati állványrendszer építése és bérbeadása Cégünk jelenleg mintegy 2500 m2 LAYHER homlokzati állvánnyal és az ehhez szükséges kiegészítőkkel rendelkezik, melyet folyamatosan bővítünk. Szakembereink helyszíni felméréssel és szakmai tanácsokkal állnak partnereink rendelkezésére. Célunk, hogy költségkímélően, szakszerű kivitelezéssel, munkavédelmileg megfelelő, a kényelmes és gyors munkavégzéshez elengedhetetlen állványzatokat biztosítsunk megrendelőink részére.Keretes állványrendszer tűzihorganyzott acélból vagy alumíniumból. Gyorsan és kevés munkaerővel szerelhető. Stabil, megfelelő felépítés esetén akár 600 kg/m2 súllyal is tartósan terhelhető. Az egymással kompatibilis elemek gazdaságos felhasználást tesznek lehetővé.ÉMI és TÜV engedéllyel rendelkezik, és maradéktalanul megfelel az EU szigorú előírásainak.

Alpintechnika Dúnántúlon

Alpintechnika Dúnántúlon

Alpintechnikai vállalkozásunk 17 éves fennállása során nagy hangsúlyt kapott a tartályok, rádiótelefon tornyok, silók, tartályok, hidroglóbuszok,és egyéb acélszerkezetek korrózióvédelmi festése. Vállalkozásunk homokszórási munkát is vállal, alpintechnikával, és földön egyaránt. Homlokzat felújítás, templomrekonstrukció, panelhézag-szigetelés. Munkáink felületi előkészítését gépi csiszolással, manuális technológiával tudjuk vállalni, a megrendelő igénye szerint. Védőbevonatként az alapozás után a Magyarországon gyártott és külföldről beszerezhető festékeket egyaránt fel tudjuk ajánlani, gyártói garanciával. A kivitelezést ecseteléssel, hengerezéssel, és szórással is el tudjuk végezni.

Antker - Bau

Antker - Bau

Üvegszövet Hőszigeteléshez BG 125g Részletes információ: Rendeltetése: Homlokzat szigetelőrendszerek nélkülöz- hetetlen eleme, megakadályozza a felületek megrepedését. Műszaki információk: Méret: 1 m x 50fm=50m2/tekercs Anyagszükséglet: 1,1m2/m2 Beépítés: Ragasztótapasszal a külső simítórétegbe kell beágyazni.

Árpád Ház 88 Kft.

Árpád Ház 88 Kft.

Építőipari vállalkozásunk elsősorban családi házak, üzlethelyiségek építésére, felújítására, átalakítására specializálódott. Kapacitásunkat bővíteni tudjuk, így akár 15-20 lakásos társasházak építését is vállalni tudjuk. Káros szenvedélyektől mentes,szakképzett, legális csapattal dolgozunk, I. osztályú munkavégzéssel, maximális határidőtartással. Tényleges garanciát vállalunk az általunk végzett munkákra, minket később is megtalál, ha bármi gondja lenne! Referenciákkal is rendelkezünk, számunkra a legjobb reklám az elégedett megrendelő, ezért mindig a lehető legnagyobb gondossággal járunk el. Vállalunk generálkivitelezést, minden fajta kőműves és burkoló szakmunka végzését, továbbá szigetelést, homlokzati hőszigetelést (dryvit vagy kőzetgyapot rendszer), nemesvakolatok készítését, épületdíszítést, térkő (viacolor) és kőburkolat készítését, víztározók, aknák, kerítések készítését. Kész kémények (Leier és Schiedel) beépítését oklevél birtokában vállaljuk. Mediterrán kőburkolatok készítése épületen belül és kívül, terméskőburkolás. Gipszkartonozás, földmunkák, és mindenféle ház körüli munkálatok. Hívjon bizalommal, árajánlatot ingyen készítünk Önnek!

Atlastherm

Atlastherm

Szigetelések, vízszigetelés, hőszigetelés, páraáteresztő szigetelések, dryvit rendszerek alkalmazása energiamegtakarítást eredményez: a falak hővesztesége akár 40-50%-kal is csökkenhet. -Nő a lakók komfortérzete: kellemes hőérzet, nem kell túlfűteni a szobát.- Megfelelő felületi hőmérsékletet biztosít: nem süt a hideg a falakból, nincs páralecsapódás és penészedés. - Megszünteti a hőhidakat : csökken a párakondenzáció veszélye, nincs penész a falakon, egészséges élettér. - Nyáron védi a falakat a túlzott átmelegedéstől: kiegyensúlyozott állandó hőmérséklet a lakásban. - Védi az épületszerkezeteket a fokozott hőmozgásoktól, nő a homlokzat tartóssága. - Csökken a ház szennyezőanyag kibocsátása. - A ház értéke növekszik: esztétikus, újszerű megjelenést kap.

Az építőipar építőmesterei.

Az építőipar építőmesterei.

Generálfelújítás: A Burcs kft építőipari szolgáltatása egyedi, mert a központilag is irányitott szakképzett szakemberek végzik el a munkákat. A jó szervezettségnek köszönhetően gyorsan és rendszerezetten.Szakembereink rendelkeznek a szükséges szakmai ismeretekkel és ismerői a folyamatok, eljárások lefolytatásának.Ha kérdése van szolgáltatásainkkal vagy szeretné velünk felvinni a kapcsolatot hívjon!Lakásfelújítás lakásépítés Pest megyében.Elkészitjük saját lakását az ön igényei szerint!Ingyenes felmérés és árajánlat készítés! Generál felújítás,panellakás felújítás a padlótól a mennyezetig.Ha eldöntötte hogy a lakását felújítaná hívjon! 06-20-372-8891 Burcs Kft.

Hirdetés
Balogh Ács-Állványozó Kft.

Balogh Ács-Állványozó Kft.

Balogh Ács-Állványozó Kft. Cégünk közel 15 éves múlttal rendelkezik. 20 ezer m2 állvánnyal dolgozunk a Dunántúl egész területén. Templomok, kastélyok, bevásárló központok, panel- és családi házak, egyéb épületek, létesítmények külső és belső munkálataihoz nyújtunk állványzatot, melyet igény szerint építünk, bontunk, telepítünk. Gyors, pontos, megbízható munkára törekszünk. Állványozás: építőipari állványzatok építése, bontása, telepítése igény szerint.

Bau-Systeme 92 Kft

Bau-Systeme 92 Kft

Köszöntöm Önt abból az alkalomból, hogy a Bau-Systeme 92 Kft ügyvezetőjeként néhány mondatban elkalauzolhatom a kis családi vállalkozásból mára már cégcsoporttá fejlődött társaság történetének, fejlődésének legjelentősebb állomásaira. Az első fontos dátum 1992, amikor a magyar építőipar piacán Bau-System Bt. néven elindult a 100%-ig magyar tulajdonban lévő budapesti családi vállalkozás. Dinamikus fejlődésünket mutatja, hogy 2000-ben már meg tudtuk nyitni keszthelyi telephelyünket, majd 2006-ban Székesfehérváron, 2007-ben Miskolcon, 2008-ban Szegeden is új telephellyel büszkélkedhettünk. Időközben, 2003-ban társasági formát váltottunk és Bau-Systeme 92 Kft. néven folytattuk tevékenységünket. Társaságunk fő profilja a szárazépítési rendszerek (gipszkarton és álmennyezeti rendszerek), építészeti szigetelőanyagok (hő-, hang- és vízszigetelések, homlokzati hőszigetelő rendszerek, vakolatok) falazóanyagok, tetőfedőanyagok, nyílászárók és kiegészítők teljes választékának forgalmazása. Az általunk forgalmazott - vásárlói igény szerint bővülő - szárazépítészeti termékek a kiemelkedő minőségi követelményeken túl, a gyors és szakszerű kivitelezés lehetőségét is magukban hordozzák.

Baumit

Baumit

A Baumit mögött 2, több, mint 110 éves múlttal rendelkező, családi tulajdonban lévő építőanyagipari konszern áll, a Schmid Ipari Holding és a Wietersdorfer csoport. A Baumit hagyományokra épít 1988-ban -a korábbi két építőanyag termelő- együttműködési szerződést kötött azzal a céllal, hogy Baumit márkanév alatt Ausztria szerte felhasználóbarát, magas minőségi követelményeknek megfelelő márkatermékeket hozzanak forgalomba. Győződjön meg termékeink kiváló minőségéről és rendkívüli sokoldalúságáról! Néhány ötletet is találhat építéssel kapcsolatos elképzeléseihez.

Biomész homlokzatfesték

Biomész homlokzatfesték

Természetes, fehér, beltéri mészfesték, melyet úgy készítettünk el, hogy festőhengerrel is felhordható legyen. A festéknek kellemes, friss mészszaga van. Páraáteresztő, és megakadályozza a penész természetes úton történő megjelenését. Színezése nem lehetséges. A festéshez nem használhatunk természetes szőrme hengert. A festés során gondosodnunk kell a megfelelő védelemről, egyéni védőeszközök alkalmazását javasoljuk.

Blitz állvány

Blitz állvány

A vakolók és festők zavartalanul dolgozhatnak, elmarad a tiplifuratok utólagos eldolgozása. Gyors beépíthetőségének köszönhetően a Layher teleszkópos homlokzati állvány számtalan lehetőséget nyújt az ipari alkalmazások területén. A szakszerű kivitelezésből fakadóan, egyaránt garantálni tudjuk a költséghatékony megoldás mellett a munkavédelmi biztonságot is.

Capatect

Capatect

Festékpláza, Festék bolt, festék, , Hőszigetelés, Hőszigetelő Rendszer Akció !!! Az akció időtartama alatt kedvező áron kínáljuk a homlokzati hőszigetelő rendszer kiegészítő elemeit is pl.: lábazati indító profil + rögzítő dübel, hálós élvédő, diletációs profilok, Komplett homlokzati hőszigetelő rendszer vásárlása esetén a szigetelés rögzítő dübeleket most ajándékba kapod tőllünk.

Digitalbau

Digitalbau

Építőanyag gyors országos házhozszállításal. Kedvező építőanyag árak, díjmentes információk, építkezés, felújítás, burkolás, fürdőszoba témakörben. A klinkertégla előtétfalazatok tervezése alapos szaktudást, kivitelezése nagy gondosságot igényel. A hanyag tervezés, a kontár kivitelezés, az improvizatív barkácsolás az egyébként rendkívül hosszú élettartamú és értékes homlokzatburkolatot súlyosan károsíthatják. A falazás megkezdése előtt a magassági szintek felvitele elengedhetetlen. Amennyiben szükség van rájuk, felszerelik az indító acélkonzolokat, illetve elhelyezik az első két-három sor hőszigetelést. Gyakori eljárás, hogy a magassági szinteknek megfelelően sorvezető falszakaszokat raknak a sarkoknál, illetve a teljes épület első téglasorát kirakják a téglakötés ellenőrzése érdekében. A megfelelő konzisztenciájúra kevert klinkerhabarcsot elterítik az előző sor tetején, ügyelve az egyenletes vastagságra. Ezután minden tégla egyik rövid oldalát megkenik habarccsal, majd helyére illesztik, miközben a kiszoruló habarcsot a kanállal eltávolítják.

Dryvit hőszigetelés

Dryvit hőszigetelés

Miért fontos a (dryvit) hőszigetelés? Dryvit polisztirollapos hőszigetelés Fontos hogy az épületben jól érezzük magunkat. A kedvező hőérzet és mikroklíma kialakítása rendkívül fontos és ehhez segít hozzá a polisztirollapos hőszigetelés. A rosszul szigetelt ház, lakás, vagy épület központjában a hőmérséklet jóval több, mint a falak mellett, ilyenkor szoktuk azt érezni, hogy "süt" a hideg a falakból. A polisztirollapos hőszigetelés az épület bármely pontjainak egyenletes melegét teszi lehetővé. A dryvit hőszigetelés az épületeink megóvását is segíti. Csökkenti a falszerkezet termikus igénybevételét. Nyáron a rosszul szigetelt fal külső oldala domborúvá válik a melegtől, télen homorú lesz a hidegtől és ezekben a mozgásokban az évek során "elfáradnak" a falszerkezet anyagai. Ezen mozgások minimalizálását segíti a dryvit szigetelés. Segít még a falban elhelyezett gépészeti csövek fagyveszélytől való megóvásában is. Valamint csökkenti a párakondenzációs veszélyt, azzal hogy a harmatpontot kitolja a külső falsíkra, átgondolt szellőztetés mellett, ami az épületek belső penészedésének, gombásodásának megszűnését jelenti.

Tuti menü