Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Homlokzat-szigetelés linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: e barkács - Homlokzatburkolás [2. oldal]
részletek »

Homlokzat-szigetelés képes leírás: e barkács - Homlokzatburkolás [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: homlokzatszigeteles.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 84 db
e-barkács

e-barkács

Több mint nyolc év tapasztalatával és egyre fokozódó lelkesedéssel nyitottuk meg üzletünket. Polcainkon biztosan megtalálja igényeiknek megfelelő barkács gépeit, szerszámait, kiegészítőit vállalkozók és magánszemélyek egyaránt. Hőszigetelő rendszerek, gipszkarton anyagok nagy választékban! Akár személyesen akár a honlapunkon keresztül is megrendelheti termékeinket, melyeket a lehető leghamarabb házhoz is szállítunk Önnek, és ha kell szakembereink szakmai segítséget is nyújtanak. Csak minőségi gyártók által készített szerszámokat talál barkácsboltunkban, melyre garanciát is vállalunk. Látogasson el személyesen boltunkba vagy böngésszen honlapunkon!

Energiatanúsítvány

Energiatanúsítvány

Energiatanúsítvány. Épületek hőtechnikai méretezése, energetikai optimalizálása. Hőtermelő berendezések, és légkondicionáló rendszerek energetikai felülvizsgálata. Épületgépészeti rendszerek komplex (fűtés, hűtés, szellőzés, vízellátás-csatornázás, gázellátás) tervezése. Passzívházgépészet. Műszaki ellenőrzés.

Ép-Design Bt.

Ép-Design Bt.

Cégünk 2004-ben alakult Keszthelyen. Fő profilunk épületek kivitelezése, átalakítása, felújítása, karbantartása. Számtalan lakás, családi ház, társas ház, közintézmény szerepel munkáink között, melyek jelent?s része a balatoni régióhoz kapcsolódik. Elégedett ügyfeleink megtalálhatók Keszthelyen, a környez? településeken, valamint a régió távolabbi városaiban is.

Tetőfedő, kivitelezők magazin hírek
Tengeri homokot használtak betongyártáshoz Kínában
Tengeri homokot használtak... Nyolc építőipari vállalat működését felfüggesztették egy évre, mert tengeri homokot használtak a betongyártáshoz a dél-kínai Kuangtung tartomány Sencsen városában - jelentette a kínai média szerdán. Több mint harminc építési vállalatnál találtak szabálytalanságokat, miután a Kínai Központi Televízió (CCTV) a közelmúltban az előírtnál gyengébb...
Az épületfa története és fajtái
Az épületfa története és fajtái A fa felhasználási az építészetben igen régi múlttal rendelkezik. Már őskori...
Engedélyköteles-e a tetőablak-beépítés?
Engedélyköteles-e a tetőablak-beépítés? Gyakran előfordul, hogy a csak padlásként használt tetőteret később ki...
Épitkezők áruháza

Épitkezők áruháza

A falazatot a szigetelés előtt elő kell készíteni. A kiálló habarcsmaradványokat, fellazult vakolatot, festéket el kell távolítani, a felületet erős cementhabarccsal ki kell javítani. A falazatot portalanítani kell, erősen nedvszívó aljzat esetén alapozás szükséges (pl. pórusbeton felületen MASTERFIX® PRIMER alapozóval). Az előkészítés után először a lábazati indítósínt kell elhelyezni, minimum 30 cm-el a járdavonal felett. Rögzíteni beütőékes dűbellel kell 30 cm-ként. Ha a fal egyenetlen, akkor a profilt lábazati ékkel lehet a dűbelezésnél aláékelni, a profilok hosszanti toldásához és a sarkokon használjuk a profiltoldó elemet. Az EPS lapok ragasztását +5 °C felett végezhetjük. A ragasztáshoz MASTERFIX® PRO vagy Falfix Plus ragasztót használhatunk. A zsákos anyagot a csomagoláson jelölt vízzel kell összekeverni, majd 2-3 perc pihentetés után újból összekeverni. A bekevert ragasztót a hőmérséklettől függően 20-30 prcen belül fel kell használni, víz hozzáadásával nem szabad utólagosan képlékenyíteni. A ragasztót a szigetelőlap szélei mellett körben (vigyázva, hogy az élére ne menjen ragasztó) és a felületén egymástól 20-25 cm-es távolságokban levő pogácsákban kell felhordani.

Építkezők Blogja

Építkezők Blogja

Szigetelni szeretnéd az otthonod, de nem tudod, hogy milyen anyaggal, s pontosan hogyan is állj neki. Miért érdemes szigetelni, milyen vastag legyen a szigetelés, szigetelés után penészesedik a falami... ezekre a kérdésekre mind választ kapsz az Építkezők Blogjában. Gyere és tarts velünk! Tudtad, hogy nem csak a külső falat, hanem a lábazatot és a tetőtérben is érdemes szigetelni?

Építőipari gépek

Építőipari gépek

A zégép Plusz Kereskedelmi és Gépkölcsönző Kft. első sorban építőipari gépek kölcsönzésével, értékesítésével és javításával foglalkozik. Ezen felül kínálatunkban megtalálhatók mezőgazdasági és kerti kisgépek is. Cégünk 2005 október 10-én átvette üzleti tevékenységét, gépparkját, telephelyeit és szakember gárdáját a térségben már több mint 10 éve a gépkölcsönzésben és az értékesítésben meghatározó szerepet betöltő ZÉGÉP Építőgép Javító és Forgalmazó Kft.-nek Üzleteink Zalaegerszegen, Kaposváron, Nagykanizsán és Keszthelyen találhatók. A gépkölcsönzési tevékenység mellett cégünk márkakereskedőként is működik: Célunk jó minőségű, megbízható gépeket biztosítani, magas szintű műszaki tanácsadással, színvonalas kiszolgálással a bérelni vagy vásárolni szándékozó partnereink részére. Kérjük tekintsék meg ajánlatunkat, amelyben reméljük megtalálják az Önök igényeinek megfelelő gépeket.

Épületek komplett hőkamerás vizsgálata

Épületek komplett hőkamerás vizsgálata

A Thermo-Ph Kft hőkamerával energetikai problémák felmérésére szakosodott társaság. A tudomány fejlődésével egyre kifinomultabb mérési módszerekkel lehet hőveszteség méréseket végezni. A fejlődés oda vezetett, hogy már egy videókamera méretű berendezéssel akár laboratóriumi vizsgálatokat is végezhetünk. Ezek a berendezések alkalmasak olyan precíz pontos mérésekre amit , még a legképzett szakember sem tud meghatározni. Csak tippelni tudunk egy ház - lakás vásárlásánál , eladásánál, építettésénél, hogy hol a hiba. Nagy gondot okoz Önöknek, ha egy ingatlanban a beköltözés után problémák vannak! Mi segítünk Önöknek bontás nélkül feltérképezni az ingatlan teljes energetikai jellemzőit. A hőkamera képes az infravörös tartományban az elektromágneses hullámokat érzékelni és elektronikus úton, vizuálisan értékelhető képpé átalakítani. Gyakorlatilag mindenhol használható. Nagyon fontos előnye a módszernek, hogy érintés nélkül, távolból, működés közben lehet a mérést elvégezni. Cégünk hőkamerás vizsgálatokat végez, lakossági és vállalati megrendelésre. Ennek a nagyon korszerű eszköznek köszönhetően fontos információra tehetünk szert ingatlanainkról, gépi berendezéseinkről.

Épületszigetelés-Miskolc

Épületszigetelés-Miskolc

Túlnyomórészt lakossági megrendelésre dolgozunk, de időnként céges kéréseket is teljesítünk. Szinte teljes szakember gárdával rendelkezünk, ezért széleskörű a profilunk. Tevékenységünket főleg Miskolcon végezzük, de a környékbeli települések lakóinak megkeresését sem utasítjuk vissza. A megrendelő kérésére segítünk a megfelelő anyag kiválasztásában beszerzésében és házhozszállításában. Nagy százalékban magyar termékekkel dolgozunk, melyeket sokszor kedvezőbb áron be tudunk szerezni.

Equitone a szálcement szerelt homlokzatburkolat

Equitone a szálcement szerelt homlokzatburkolat

Az Equitone a szálcement homlokzatburkolat vezető márkája. A szálcement Eternit név alatt is ismertté vált. A szálcement természetes ásvány tartalmú kompozit anyag egyedülálló esztétikai és fizikai tulajdonságokkal. Az átszellőztetett homlokzat kedvelt ahol az időjárási viszonyok ingadozóak. A szerelt homlokzat külső felületén az eső-, illetve a napsugárzás hatása megtörik. A lapok nagytáblás kialakításban is készülhetnek. Tipusai: natura, tectiva, eter-color, textura, pictura, alumínium alszerkezet

Hirdetés
Fabeton Homlokzatszigetelési rendszer

Fabeton Homlokzatszigetelési rendszer

FABETON Homlokzatszigetelési rendszer A FABETON termékek legjellemzőbb tulajdonságai a hő- és hanszgitetelés, a jó páraáteresztés és a könnyű szerelhetőség. Ezek a tulajdonságok a legkifejezőbben az épületek utólagos szigetelésében jeleníthetők meg. A homlokzatszigetelésekhez a két és háromrétegű FABETON szigetelőlapok alkalmazása a célszerű. Az 5-6 mm-es felületi egyenetlenségek a kétrétegű lapokkal jól kompenzálhatók, mivel a lapok fal felőli oldala a rugalmas ásványgyapot vagy polisztirol. A háromrétegű szigetelőlap szerkezetet sík, kis felületi egyenetlenségű homlokzatok szigetelésére használjuk. A FABETON szigetelőlapok kétféle kiegészítő betéttel készülnek az előző fejezetek szerint. Ennek megfelelően eltérő paraméterekkel rendelkeznek.

Fixagom Kft.

Fixagom Kft.

A FIXAGOM Kft-t 1997-ben magántőkéből alakult. A tulajdonosok Horváth Zoltán, és Gáber Norbert. A Kft szakirányú felkészültségét mutatja, hogy egyik tagja a megalakulását megelőzően, már 1985-től folyamatosan alkalmaz függőállványokat. A sok éves aktív kísérleti munkával valószínűleg már 1996-ban elértük a hazai mérce legmagasabb műszaki szintjét. Ma ezt a tulajdonságunkat további műszaki érdekességekkel, bővítjük, és mivel a szabályozások is követgetnek bennünket, bátran vágunk neki a vállalat minősítésének. Az eljárás teljesítését 2004. május végére tervezzük, és ez azt jelentheti, hogy az Unióban még mindig tíznél kevesebb lesz a minősített, szakirányú függőállványos vállalkozás. Fő tevékenységünk olyan magasépítési főleg homlokzati kivitelezések elvégzése, amelyek függesztett, mozgó munkaállványok alkalmazásával is megvalósíthatóak. Vállaljuk e gépek értékesítését, vagy bérbeadását. 2004-ben tovább bővítjük a nagy teljesítményű, gépi vonszolás-technika hétköznapi alkalmazását, legyen az vízszintes irányú bármi, vagy a nagy tömegű függönyfal elemek függőállványok mögötti beemelése. Persze, mindezt magassági korlátok nélkül.

Gabicell hőszigetelő rendszer

Gabicell hőszigetelő rendszer

Hőszigetelés, dryvit homlokzati hőszigetelő rendszer építőanyag eladás - polisztirol lapok, ragasztó, bevonotapasz, üvegszövetháló, dübel, élvédő, kiegészítők, vakolat 900 szín Homlokzat hőszigetelés kivitelezése: A kiszáradt, tapadóképes, mélyalapozóval megerősíett felületre ragasztjuk EPS expandáltpolisztirol hőszigetelő lapokat. A hőszigetelő táblákat a szélein és pontszerűen a felületén be kell kenni ragasztóval és szorosan, egymáshoz illeszkedve, kötésben helyezzük a falfelületre. Apolisztirol táblák közötti hézagba ragasztó habarcs ne kerüljön! A hőszigetelő lapok minőségi rögzítéséhez célszerűen használjunk rögzítő dübelt. Az élekhez, sarkokhoz élvédő elemeket alkalmazzunk. A táblák felragasztása után az üvegszövet hálót apolisztirol bevonóanyagba ágyazzuk, ránc és gyűrődés mentesen. A hálószélek fedjék egymást. A teljes felületet átkell glettelni, egyenletes és sima felületet képezve. Fontos, hogy a glettelés a hálót teljesen befedje. A kiszáradt és megszilárdult felületet finomvakolat alapozóval kell átkenni.

Graffiti eltávolítás

Graffiti eltávolítás

Az Ifotech Kft. a mintegy 20 éve a graffiti eltávolítás és védelem területén működő svéd Trion-Tensid AB. termékeinek kizárólagos importőre, és magyarországi forgalmazója, valamint a cég által kifejlesztett know-how alkalmazója. Szoros kapcsolatot tartunk a szintén AGS termékekkel dolgozó németországi Tensid Deutschland céggel. Rendelkezünk a feladatok ellátására szükséges szállítójárművekkel, infrastruktúrával, tisztítószer raktárkészlettel, megfelelő anyagi háttérrel az új munkák beindításához, képzett szakembergárdával, valamint a szükséges magas és alacsony nyomású szóró berendezésekkel.

Héra homlokzatfesték

Héra homlokzatfesték

Héra Külső homlokzatfesték Nagyon kiadós ,tartós Nagy kiadósság, gazdaságosan felhasználható, időjárásálló, környezetkímélő festék. Alkalmazási terület: Épülethomlokzatok és falfelületek, továbbá egyéb kül- és beltéri beton-, cement-, új azbesztcement, és gipszfelületek időjárásálló festéke. Lég- és páraáteresztő bevonata a fal természetes szellőzését nem gátolja. Választék: A matt bevonatot adó festék fehér színben 2 és 4 literes, 12,5 és 25 kilogrammos kiszerelésben, a színes homlokzatfestékek TRILAK homlokzat és belső falfesték színtáblázat színeiben kapható, illetve a gyártó cégtől egyéb színekben megrendelhető 25 kg-os kiszerelésben. A HÉRA KÜLSŐ KOLOR 5 l és 15 l-es fémedényben 1 alapfestékből több száz színben állítható elő TRILAK színkeverő berendezéseken. Felhasználási mód: Új, festetlen felületeket portalanítás után Cehali mélyalapozóval, vagy Falfix diszperziós mélyalapozóval-val kell beereszteni. Régi felületek bevonása előtt a laza, pergő mészréteget, festékmaradványokat stb. mechanikai úton, kaparással el kell távolítani. A vakolathibákat ki kell javítani, majd a felületet portalanítani kell.

Hercsel Vakolástechnika

Hercsel Vakolástechnika

Homlokzatszigetelés, homlokzat, gépi vakolás, vakolás, vakolástechnika, dryvit rendszer, homlokzat színezés, homlokzat festés, homlokzat díszítés, homlokzatszigetelés után keresgélsz a neten? * Polistyrol táblás (más néven Hungarocell, vagy Nikecell, vagy Austrotherm táblás) homlokzatszigetelés. Ez a homlokzatszigetelés alkalmazható új építéseknél, és régi épületek utólagos hőszigetelésénél. Talán a leghatékonyabb homlokzatszigetelés módszer, rendkívül jó K értékeket lehet elérni a rendszer alkalmazásával. Ellenzői (főleg akik nem gyártanak polisyrolt) azt emlegetik, hogy a polistyrolnak nagyon rossz a páraáteresztő képessége, ezért nagyon bezárja a házat, és ezért befülled a lakás. Szerintem nem, vagy nem érzékelhetően, de ez lényegtelen. Mondják még, hogy kopog is, és megrághatja az egér, de szerintem ez csak rossz kivitelezésnél fordulhat elő. Abból pedig van elég! Ezért válasszanak bennünket! A rendszer nagyon hosszú élettartamú, könnyen felújítható. Ajánlom mindenkinek.

Homlokzat hőszigetelése

Homlokzat hőszigetelése

Ha szigetelést, felújítást vagy építkezést tervez, keresse a Nagybau-PROFI Építőipari Kft.-t. A hőszigeteléssel a fűtési költségek csökkenését érhetjük el, valamint a szigetelést védi a házfalakat a fagytól és az erős napsugárzástól. Részletesebb információkat, referenciákat és az elérhetőségeket megtalálja a cég honlapján.

Homlokzatburkolás, szigetelés

Homlokzatburkolás, szigetelés

Vállaljuk könnyűszerkezetes épületek, ipari és kereskedelmi acélcsarnokok, raktárcsarnokok, irodák fémszerkezetű homlokzatburkolását, épületek utólagos hőszigetelését szerelt homlokzatburkolattal. Az elmúlt 15 évben a legkülönbözőbb szerkezetek összeszerelésében szereztünk tapasztalatot. Működésünk során megközelítőleg 400 000 négyzetméter homlokzatot burkoltunk már le. 2010-ben másodszor nyertük el az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége és az Építéstudományi Egyesület által kiírt Építőipari Mesterdíj elismerést.

Tuti menü