Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Homlokzat-szigetelés linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Homlokzatdísz - Jász [3. oldal]
részletek »

Homlokzat-szigetelés képes leírás: Homlokzatdísz - Jász [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: homlokzatszigeteles.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 84 db
Homlokzatdísz, épületdísz

Homlokzatdísz, épületdísz

A homlokzati díszítőelemek, épületdíszek az épületek külső díszítésére hivatottak. Az egykor gipszből és kőből készült monstrumok helyett manapság habanyagból készítik e stukkókat, melyeket rögzíteni-karbantartani is egyszerűbb. Az ANRO Webáruházban polisztirol és hungarocell alapanyagú diszleceket, stukkókat forgalmazunk, melyek között változatos elemeket találhat: a különböző profilokat használhatjuk párkánylécként, ablakkeret lécként, színelválasztó - tagoló profilként, de az oszlopok, oszloprészek, kisebb díszítőelemek, sarokdíszítő kváderkockák is rendelkezésre állnak akár egyedi méretben is! (ANRO Épületdíszítés Kft)

Homlokzatfestékek

Homlokzatfestékek

Különleges új tulajdonságokkal rendelkező, szénszál erősítéses Silacryl-Szilikongyanta kötőanyagbázisú homlokzatfesték. Nagyon jó fedőképességű és kiváló diffúzió képességű bevonat, fotokatalikus hatással. Matt, hidroperl tulajdonságú. NESPRI berendezéssel szórásködmentesen szórható. Szilikonemulziós, vízzel hígítható homlokzatfesték. Az extrém jó víztaszítóképességnek és az egyedülálló "Caparol Clean Concept" gyártástechnológiának köszönhetően, a bevonat szennyeződéstaszító, rendkívül hosszú ideig tiszta marad. Magas vízgőzáteresztő képességű, matt, nem filmképző.

Homlokzati állványok bérlése Budapesten

Homlokzati állványok bérlése Budapesten

Cégünk keretes állványok szakszerű építésével, bérbeadásával és ezen építőipari állványok szállításával foglalkozik. Milyen jellegű épület állványozást tudjuk vállalni? Mindenféle épületet állványozunk, legyen az családi ház, panel, vagy templomtorony. Állványok, állványrendszerek, amikkel dolgozunk: Modern, német gyártmányú PleTTacc és MJ állványrendszerekkel dolgozunk. Pár dolog amiért érdemes a Zöldi Kft.-t megbízni állványozási munkákkal: - Több mint 10 éve vagyunk az állványozási munkákban. - Munkatársaink több éves tapasztalattal rendelkeznek. - Minden megrendelőnknek korrekt és versenyképes árakat adunk. - Nálunk a legfontosabb a pontosság és a határidő. Honlapunkon további információkat találhatnak, ahol részletesen olvashatnak, az állványok történetéről és az állványozás árakról is.

Tetőfedő, kivitelezők magazin hírek
Tengeri homokot használtak betongyártáshoz Kínában
Tengeri homokot használtak... Nyolc építőipari vállalat működését felfüggesztették egy évre, mert tengeri homokot használtak a betongyártáshoz a dél-kínai Kuangtung tartomány Sencsen városában - jelentette a kínai média szerdán. Több mint harminc építési vállalatnál találtak szabálytalanságokat, miután a Kínai Központi Televízió (CCTV) a közelmúltban az előírtnál gyengébb...
Az épületfa története és fajtái
Az épületfa története és fajtái A fa felhasználási az építészetben igen régi múlttal rendelkezik. Már őskori...
Engedélyköteles-e a tetőablak-beépítés?
Engedélyköteles-e a tetőablak-beépítés? Gyakran előfordul, hogy a csak padlásként használt tetőteret később ki...
Homlokzati díszek

Homlokzati díszek

Kiváló minőségű termékeink használata biztosítja Önnek, hogy nagyon sok évig ne legyen gondja a homlokzatának díszítésével, nem okoz kárt benne az eső, a fagy, a kérgesített felületű díszléceink speciális bevonata biztosítja hogy nem fog lepattogni, leperegni a festék . Díszítőelemeinket beltéri használatra extrudált polisztirolból, kültéri felhasználásra expandált polisztirol alapanyagból gyártjuk natúr vagy kérgesített felülettel óriási formaválasztékban így bármilyen igényes megjelenésű épület bel- és külső felületének, díszítésének kialakításához mindenki megtalálhatja a számára elképzelt méretű, formájú, minőségű anyagot. A polisztirolnak, mint alapanyagnak köszönhetően díszléceink nagy szilárdságúak - emellett mégis rendkívül könnyűek, dekoratívak és még házilagos kivitelezés esetén is könnyen beépíthetőek, felszerelhetőek.

Homlokzati és lábazati díszítő vakolatok

Homlokzati és lábazati díszítő vakolatok

Cégünk már több éve foglalkozik hőszigetelő lemezek gyártásával, az évek alatt a hőszigetelő piacon szerzett tapasztalat alapján a vezetőség úgy döntött 2006-ban, hogy elkezdi a hőszigetelő rendszerhez szükséges vakolatok, festékek illetve ragasztók gyártását. 2007-es évtől kezdve termékcsaládunk a Jamix® márkanevet kapta. Így kialakult a teljes hőszigetelő rendszer saját hazai gyártással. A Jamix®-termékcsalád fő gyártásköre környezetbarát homlokzati és lábazati díszítő vakolatok, beltéri-, kültéri diszperziós falfestékek, vakolatalapozók, építőipari segédanyagok. Továbbá termékpalettánkon megtalálhatók a hőszigetelő vakolat-rendszerek, ágyazó- és ragasztóhabarcsok valamint kiegészítő termékek (hálók, dűbelek, lábazati indítóprofilok, élvédők).

Homlokzati finomvakolatok

Homlokzati finomvakolatok

A Peakston Kft. 1993-ban családi vállalkozásként alakult azzal a céllal, hogy modern, jó minőségű és ugyanakkor elérhető árú építőipari segédanyagokat gyártson a magyar piacra. Az azóta eltelt közel tizenöt év alatt a Peakston márkanevű termékek kedvező árukkal, széles színválasztékukkal és megbízható minőségükkel kivívták maguknak a vásárlók és a felhasználók bizalmát, így hamar sikerült azokat széles körben megismertetni a piaci szereplőkkel, gyorsan túlnőve a családi vállalkozásokra jellemző kereteket. Jelenleg két telephelyen folyik a gyártás. Központi telephelyünk Budapesttől 15 km-re, Dunavarsányban található. Itt kapott helyet az úgynevezett "nedves" vagy "vödrös" anyagokat (alapozók, festékek és vakolatok) gyártó üzemegység, valamint itt található mintaboltunk, laboratóriumunk, konferenciatermünk és raktáraink, illetve irodáink jelentős része. Másik telephelyünk, az úgynevezett poranyagokat (csemperagasztók, önterülő aljzatkiegyenlítő, glettanyagok, fugázók, polisztirol ragasztótapasz) gyártó üzemünk Majosházán, a dunavarsányi telephely közvetlen közelében található.

Homlokzati hőszigetelés és design (Homeinfo.hu)

Homlokzati hőszigetelés és design (Homeinfo.hu)

A Homeinfo egy olyan csodás site, amelyen keresztül mindezt a segítséget igyekszünk megadni Önöknek az éteren keresztül, akár hol is tartanak az otthonteremtésben. A tervezéstől, a jogi procedúráktól a tervezésen és a kivitelezésen át egészen a berendezésig minden munkafázisban igyekszünk sok-sok tanácsot, ötletet, hasznos információt adni, amelyekkel ez a sok energiával, stresszel és persze kiadással járó folyamat örömteli eseménnyé válhat mindenki számára.

Homlokzati hőszigetelés rögzítő elemek

Homlokzati hőszigetelés rögzítő elemek

Cégünk a holland Van Roij Fasteners BV. cég magyarországi képviselete, mely komplett programot kínál tető és homlokzati hőszigetelések valamint acélszerkezeti csarnokelemek mechanikus rögzítéséhez. A deurni (Hollandia) központú Van Roij Fasteners BV. cég a lapos tető víz, -hőszigetelést rögzítő elemek eladásában vezető pozíciót tölt be a Benelux államokban. A szakterületen eltöltött 25 év tapasztalata és a gyártó cégekkel szoros, hosszú távú együttmuködésének köszönhető a VRF cég sikere és terjeszkedése Európában. Ennek érdekében Dunaharaszti iparterületen 5000 m2 földterületen 600 m2-es raktárcsarnokot és irodát építetett Közép- Kelet Európai logisztikai központként.

Homlokzati Hőszigetelő Rendszerek

Homlokzati Hőszigetelő Rendszerek

Mindannyian vágyunk arra, hogy szeretteink és saját magunk számára biztosíthassuk az otthon melegét. Ennek azonban nem csak érzelmi, hanem gyakorlati oldala is van: otthonunk hőháztartása az építéshez felhasznált anyagokon és a fűtési rendszeren túl lényegében a hőszigeteléstől függ. Az utóbbi években rengetegen látták be az utólagos hőszigetelés fontosságát, az újépítésű házak legtöbbjét pedig már eleve homlokzati hőszigeteléssel építik meg.

Hirdetés
Homlokzatszigetelés garanciával

Homlokzatszigetelés garanciával

Lakásfelújítás és lakásrenoválás az ön elképzelései szerint gyorsan,szakszerűen díjmentes árajánlattal illetve díjmentes helyszíni szemlével állunk rendelkezésre minden kedves megrendelőinknek,egész Pest megyében. Kollo és Társai BT. 06-30/716-5710 További kérdéseivel kapcsolatban hívjon bizalommal!

Hozo

Hozo

Egy átlagos európai házban az elfogyasztott energia mintegy 60 százalékát fordítják fűtésre, a maradék megoszlik a használati meleg víz és a villamosenergia igény között. Épületeink fűtési költségeinek csökkentése tehát kulcsfontosságú a jövőre nézve. Az épületek energiavesztesége 40-60 százalékban közvetlenül a rossz hőszigetelés miatti szivárgás számlájára írható. Korszerűtlen vagy esetleg nincs is hőszigetelés a házán? Megfelelő hőszigetelési képesség nékül: a falakban, tetőkben, padlókban, vagy azok belső felületén párakicsapódások, páratorlódások, nedvesedések következnek be, ami egészségtelen, rontja az épület állagát, csökkenti gazdaságosságát, ezt javíthatjuk utólagos hőszigetelés is. télen az alacsony hőmérsékeletű belső felület rossz hőérzetet eredményez, nyáron a túlmelegedés okozhat problémákat az épület energiafogyasztása akár 3-4-szerese lehet egy jól szigetelt házzal - szemben - penészfoltok megjelenése, gombásodás - dohos tapéták, helyiségek - salétromos falak Miért fontos a hőszigetelés? megnöveli az épület élettartamát és értékét a lakásban csökkenti a hőingadozást, növeli a komfortérzetet jelentősen csökkenti a fűtési költségeket.

Hőszigetelés - Homlokzati hőszigetelés

Hőszigetelés - Homlokzati hőszigetelés

Homlokzati hőszigetelés a hőszigetelés információs és tematikus gyűjtőportálon. Tudjon meg többet a homlokzati hőszigetelésről és a különböző hőszigetelés fajtákról, látogasson el oldalunkra. Homlokzati hőszigetelés mellett megismerheti a különböző egyéb hőszigetelési lehetőségeket úgymint a belső hőszigetelés, külső hőszigetelés, tető hőszigetelés. Hőszigetelés portál : Hőszigetelés.com.

Hőszigetelés-szigetelés

Hőszigetelés-szigetelés

Homlokzati hőszigetelés,hőszigetelő rendszerek, és utólagos hőszigeteléshez szükséges termékek óriási választékban. Ingyenes árajánlatkérés! Homlokzati hőszigetelés - hőszigetelő rendszerek Hogy ne az utcán legyen kellemes a hőmérséklet! Tevékenységeink: homlokzatszigetelés, homlokzati hőszigetelés, hőszigetelő rendszerek forgalmazása. utólagos hőszigetelés, dryvit szigetelés kivitelezése színkeverés. Fő termékeink: - polisztirollapos homlokzati hőszigetelés - kőzetgyapotos hőszigetelő rendszerek - EPS polisztirol lapok -kőzetgyapot üveggyapot hőszigetelők - kül és beltéri színező-díszítő vékonyvakolatok - kültéri falfestékek színkeveréssel - lábazati díszítő vakolatok színkeverés - homlokzati díszítő elemek

Hőszigetelés.eu

Hőszigetelés.eu

Hőszigetelő rendszerek ingyenes felméréssel, szaktanácsadással, árajánlattal. http://hőszigetelés.eu Hőszigetelő rendszerek ingyenes szállítással. http://hőszigetelés.eu Hőszigetelés - hőszigetelő rendszerek http://hőszigetelés.eu hőszigetelő rendszerek http://hőszigetelés.eu Dísztégla - antik tégla burkolatok http://hőszigetelés.eu/burkolatok/ An tik tégla, dísztégla burkolatok http://hőszigetelés.eu/burkolatok/

Internetépitőanyag

Internetépitőanyag

Szigetelőanyag - Baumit hőszigetelő rendszer Granopor dörzs 2 vakolattal Leírás: 8 cm vastag fehér színnel A rendszer tartalmazza: polisztirol lap, ragasztó, üvegszövet, alapozó, vödrös vékonyvakolat. Kiszállítás: Szállítási díj megadása személyre szabottan történik. EUR raklap betéti díja 2100 Ft+Áfa, raklaphasználati díj: 300 Ft+Áfa/raklap, csomagolási költség 890 Ft+Áfa/raklap, daruzási díj: 400 Ft+Áfa/raklap

Ipari alpinmunka

Ipari alpinmunka

Az alpintechnika segítségével olyan magasban lévő speciális feladatok is megoldható, ami állványozással nem megoldható, horribilis összegbe kerülne vagy nagyon sok időt igényelne. Speciális ipari alpin tanfolyamot végeztek munkatársaink. A munkavédelmi statisztikák alapján, az ipari alpintechnika alkalmazása esetén jelentősebb kevesebb munka baleset történik, mint a hagyományos állványozással.

Jász-Plasztik Kft.

Jász-Plasztik Kft.

Cégünk már több éve foglalkozik hőszigetelő lemezek gyártásával, az évek alatt a hőszigetelő piacon szerzett tapasztalat alapján a vezetőség úgy döntött 2006-ban, hogy elkezdi a hőszigetelő rendszerhez szükséges vakolatok, festékek illetve ragasztók gyártását. 2007-es évtől kezdve termékcsaládunk a Jamix® márkanevet kapta. Így kialakult a teljes hőszigetelő rendszer saját hazai gyártással. A Jamix®-termékcsalád fő gyártásköre környezetbarát homlokzati és lábazati díszítő vakolatok, beltéri-, kültéri diszperziós falfestékek, vakolatalapozók, építőipari segédanyagok. Továbbá termékpalettánkon megtalálhatók a hőszigetelő vakolat-rendszerek, ágyazó- és ragasztóhabarcsok valamint kiegészítő termékek (hálók, dűbelek, lábazati indítóprofilok, élvédők). Legfontosabb számunkra partnereink igényeinek kielégítése, illetve a folyamatos fejlődés, alkalmazkodva a piaci igények változásához, illetve célunk hogy a Jamix®-termékcsalád minőségével vevőink maximálisan elégedettek legyenek. Termékeink versenyképessége megállja helyét a piacon, hiszen minőségileg megfelelnek az ISO 9000, az ISO 9001: 2000, az ISO 14001 szabványnak.

Tuti menü