Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Homlokzat-szigetelés linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Kerék - Rockwool [4. oldal]
részletek »

Homlokzat-szigetelés képes leírás: Kerék - Rockwool [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: homlokzatszigeteles.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 84 db
Kerék & Kerék Bt. ? Süttő

Kerék & Kerék Bt. ? Süttő

A Kerék &Kerék Bt. több éves tapasztalattal végzi salétromos, vizes, nedves épületek, pincék utólagos szigetelését, valamint betonrepedések magasnyomású injektálását. Amiben segíteni tudunk: Vízszigetelés Penetron segítségével - A PENETRON termékeket a potenciálisan víznek vagy vegyi hatásnak kitett, és emiatt állandó vízzárást és védelmet igénylő betonon vagy blokkszerkezeteken célszerű alkalmazni. Falszerkezet szigetelése vízszintes injektálással káros nedvesedési folyamatok megakadályozására magas nyomású injektálásával létrehozott szigetelési rendszerek. Vízbetörés elleni szigetelés: Repedések szinte minden építményen keletkeznek, melyek kijavítására és káros következményeinek kiküszöbölésére gyakran csak az injektálási eljárás jelenti az egyetlen megoldást Salétromos, vizes, nedves épületek utólagos szigetelése 2543 Süttő, Béke u. 28. Mobil: 06-20/93-82-164 Email: Web: http://www.injektal.hu

Kov-Ék 2006 Kft.

Kov-Ék 2006 Kft.

Bizonyára annak köszönhetjük kitüntető figyelmét, hogy Ön igényes lakókörnyezetére, annak átalakítására, megszépítésére törekszik. Szeretné, ha házának nem csak belső elrendezése, hanem külső megjelenése is vonzóbbá váljon, és harmonikus egységet alkosson gondozott kertjével, udvarával. Ne böngésszen tovább, mert megtalálta, amit keres! Cégünk ars poeticája a minél precízebb tervezés és költségkalkuláció, valamint az első osztályú, valamennyi hazai és uniós szabványnak megfelelő anyagok használata. Ezek azért fontosak, hogy a megvalósítás munkafázisában a lehető legkevesebb negatív meglepetés érje a megrendelőt. Sok érdeklődő ezektől való félelmében halasztja el a felújításokat vagy bizalmatlan a kivitelezővel szemben. Először ezt a bizalmat kell helyreállítani! Ennek első lépése, hogy ingyenes költségkalkulációt készítünk az adott projektről, majd elkészítjük annak ütemtervét. Mikosszéplaki telephelyünk lévén elsősorban Vas és Zala megyék területén dolgozunk, de magas fokú mobilitásunknak köszönhetően távolabbi helyszíneken is képesek vagyunk megjelenni.

Lakásfelújítás építőmesterei.

Lakásfelújítás építőmesterei.

Lakásfelújítás lakásépítés Pest megyében.Elkészitjük saját lakását az ön igényei szerint!Ingyenes felmérés és árajánlat készítés! Generál felújítás,panellakás felújítás a padlótól a mennyezetig.Ha eldöntötte hogy a lakását felújítaná hívjon! 06-30-938-0253 Burcs Kft. Generálfelújítás: A Burcs kft építőipari szolgáltatása egyedi, mert a központilag is irányitott szakképzett szakemberek végzik el a munkákat. A jó szervezettségnek köszönhetően gyorsan és rendszerezetten.Szakembereink rendelkeznek a szükséges szakmai ismeretekkel és ismerői a folyamatok, eljárások lefolytatásának.Ha kérdése van szolgáltatásainkkal vagy szeretné velünk felvinni a kapcsolatot hívjon!

Tetőfedő, kivitelezők magazin hírek
Tengeri homokot használtak betongyártáshoz Kínában
Tengeri homokot használtak... Nyolc építőipari vállalat működését felfüggesztették egy évre, mert tengeri homokot használtak a betongyártáshoz a dél-kínai Kuangtung tartomány Sencsen városában - jelentette a kínai média szerdán. Több mint harminc építési vállalatnál találtak szabálytalanságokat, miután a Kínai Központi Televízió (CCTV) a közelmúltban az előírtnál gyengébb...
Az épületfa története és fajtái
Az épületfa története és fajtái A fa felhasználási az építészetben igen régi múlttal rendelkezik. Már őskori...
Engedélyköteles-e a tetőablak-beépítés?
Engedélyköteles-e a tetőablak-beépítés? Gyakran előfordul, hogy a csak padlásként használt tetőteret később ki...
Lakásfelújítás homlokzat szinezés

Lakásfelújítás homlokzat szinezés

LAKÁSFELÚJÍTÁS LAKÁSÁTALAKÍTÁS LAKÁSÉPÍTÉS 06-20-372-8891 ELKÉSZÍTJÜK SAJÁT LAKÁSÁT AZ ÖNÖK IGÉNYEI SZERINT! Ingyenes felmérés és árajánlat készítés! FŐBB TEVÉKENYSÉGEINK: -kőműves munkák -villanyszerelés -víz-gáz-fűtés szerelés -burkolás -festés,mázolás,homl okzatok színezése -gipszkartonozás -hő,víz és hangszigetelés -ajtók, ablakok beépítése, cseréje -díszburkolatok készítése,viacolor -járdák,lépcsők,kerí tések építése -családi házak kivitelezése BIZALOMMAL HÍVJON! Tel:06-20-372-8891 További információ: http://lakasfelujitasok.gpo rtal.hu

Lb Knauf színezővakolat

Lb Knauf színezővakolat

Kiváló páraáteresztő képességű speciális összetételű dörzsölt, ásványi színezővakolat márványszemcsével, kapart hatást adó megjelenéssel. A Colorex K2,5 színezővakolat az LB-KNAUF Thermosystem hőszigetelő vakolatrendszerek színes, időjárásálló felületképző anyaga. Alkalmazható e rendszer keretében vagy ettol függetlenül más hőszigetelő és hagyományos vakolatrendszerekben is. Belső falfelületek díszítésére is javasoljuk.

Léta-ker Kft

Léta-ker Kft

NIKECELL normál hőszigetelő lemezek, általános jellemzők Bevezető A Nikecell expandált -hőre lágyuló- cellás szerkezetű polisztirol keményhab hőszigetelőanyag. Alkalmazható -65°C és +80°C hőmérséklettartományban. Égéskésleltető adalékot tartalmaz. A Nikecell (EPS) hőszigetelő termékek előnyös tulajdonságai: - igen hatékony hőszigetelő-képességű - csekély súly, kellő szilárdság - könnyű alakíthatóság - nedvességre kevéssé érzékeny - egyszerű beépíthetőség - kellemes tapintás, nem irritál - környezetre és egészségre káros hatása nincs Normál keményhab lemezek Táblaméretek: -1000x500 - 2000x1000 mm Vastagsági méretválaszték: 10 mm-től 1000 mm-ig tetszőleges Megrendelés esetén egyedi termék is vágható. Félhornyos és csaphornyos élképzéssel is készül.

Magyar dűbel

Magyar dűbel

Családi vállalkozásként üzemelünk 5 éve. Fő profilunk rögzítő elemek gyártása az építőipar részére, főleg hőszigetelés homlokzati rögzítéséhez. Hiszünk abban, hogy hazai alapanyagból, hazai munkaerővel versenyképes árut lehet előállítani. Termékeink körét fokozatosan bővítjük, hiszen még nem tudunk minden méret tartományban dűbelt kínálni.

Masterplast

Masterplast

építőanyag gyártás;szigetelés;energia megtakarítás;tetőfólia;vakolat;szárazépí tészet Mit? Hogyan? Miért? Homlokzati hőszigetelő rendszerek kiegészítői nagyító alatt 2009. augusztus 31-én zárult a Nemzeti Energiatakarékossági Program pályázatainak befogadása. Mikor lesz szép és tartós a vékonyvakolat? A hőszigetelő rendszerek apró szépséghibái. A homlokzati hőszigetelő rendszerek, és a hozzájuk tartozó vödrös vékonyvakolatok már jelentősen kiszorítják a hagyományos vagy akár a zsákos vakolatokat. Számtalan előnyüket viszont csak akkor tudják megtartani, ha helyesen alkalmazzuk őket. EPS vagy kőzetgyapot? Magyarországon két dologhoz mindenki ért: a focihoz és az építkezéshez. Lélegző falak, lélegző anyagok, lélegző ház. Lehet, hogy a tisztább, szárazabb, lágyabb érzést keresünk már a házunk homlokzatának szigetelésénél is?

Megas festék & vakolat

Megas festék & vakolat

Ugye, boldogan szakítana a bizonytalanság érzésével, amely háza hőszigetelésének, színezésének procedúrája alatt illetve ezután kerítheti hatalmába? Vajon szakszerűen kerül-e fel a falra a hőszigetelő rendszer? A kiválasztott szín olyan lesz-e a falon, mint amilyet szeretett volna? A folyamathoz elegendő anyagot rendel-e illetve nem vásárol-e túl sokat? Megtérül-e és mikor a beruházása? Garanciális kérdésével kihez forduljon? Amennyiben Önben ilyen és hasonló kérdések merülnek fel, forduljon hozzánk bizalommal. Sok elégedett Partnerünk számára adtunk már kielégítő választ a fenti kérdésekre, s a sok szép, szakszerűen kivitelezett épület magáért beszél.

Hirdetés
Miskolci lakásszerviz

Miskolci lakásszerviz

Megfelelő hőszigeteléssel elkerülhetők a hőhidak és a penészfoltok kialakulásai. Komfortérzete javul a hőszigetelt falazatnál, csökken a fal és a belső helyiségek levegőjének hőmérséklete közötti különbség. Kellemesebb hőérzetet biztosít, nem érzi a falak hideg sugárzását, alacsonyabb levegő hőmérsékletnél is jól érzi magát, és javítja az épület hőtároló képességét. Homlokzati hőszigeteléssel energiát és ezzel pénzt takarít meg. A rendszer kiválóan alkalmazható utólagos szigetelésnél illetve új épületek homlokzatszigetelésre. Az energiaárak folyamatos növekedése, a rendelkezésre álló energiaforrások kiszámíthatatlansága miatt, egyre nagyobb igény mutatkozik a homlokzati hőszigetelésre. Az apróbb javításoktól, a teljes felújításig, családi és panel lakásokban. Egész évben, a hét minden napján. Széles iparosskálával, kültéren és beltérben egyaránt. Építési, javítási, átalakítási munkák végzése rövid határid?vel, ingyenes felméréssel, árajánlattal. Igényszerint anyagbeszerzéssel, házhozszállítással. Miskolcon és környékén.

Modaszil homlokzatfesték

Modaszil homlokzatfesték

Magyarország vezető festékgyára vagyunk, a festőmesterek, a lakosság és az építőipar kiszolgálására. Teljes választékot kínálunk e kör számára, de ipari felhasználókat is látunk el specialitásokkal. Választék: A Trilak színkártya több mint 130 színárnyalatában, 25 kilogrammos műanyag vödör csomagolásban kapható. Felhasználási mód: A megfelelően alapozott és szakszerűen felépített Modaszil homlokzatfesték bevonatrendszer a vakolatot víztaszítóvá (hidrofóbbá) teszi, így annak a zsugorodása folytán fellépő repedések esetében is gátolja a savas esővíz behatolását a falba, így növeli a vakolat tartósságát. Régi felületek bevonása előtt a laza, pergő, tönkrement mészfestékeket mechanikai úton, kaparással el kell távolítani. A vakolathibákat gondosan ki kell javítani. Az alapfelületet gondosan impregnálni kell Modaszil szilikonos mélyalapozóval.Az impregnáló anyagot korongecsettel két rétegben, 'nedves a nedvesen' eljárással (egy órán belül) 300-500 g/m2 mennyiségben kell felhordani. A Modaszil szilikonos mélyalapozó nem rendelkezik vakolatszilárdító hatással, alkalmazásának célja a felület egyenletes hidrofobizálása.

Nagy Tamás

Nagy Tamás

2000 óta foglalkozom építőipari kivitelezéssel, családi házak építésével, homlokzati hőszigeteléssel, lakásfelújítással. Kezdetben közös családi vállalkozásban, 2003 óta pedig egyéni vállalkozóként folytatom édesapám szakmáját 6 fős brigáddal a hátam mögött. Az építőipari piacon való fennmaradásunkat mindig is alátámasztotta a precíz munkavégzés, hiszen mi a szerződésben rögzítettekhez tartjuk magunkat, mind határidőben, mind az árak tekintetében. A kivitelezések során a megrendelő igényeinek 100 %-osan eleget teszünk. A több éves tapasztalat megtanította velünk, hogy csak minőségi gyártók a jók.

Peakston rendszer

Peakston rendszer

FELHASZNÁLÁS: Az alap előkészítése: Az épületen a homlokzati rendszereket - párkányok, nyílászárók - be kell építeni a szigetelési munkák megkezdése előtt. A felületet ragasztás előtt a szennyeződésektől meg kell tisztítani. Utólagos hőszigetelésnél a málladozó, pergő vakolatot el kell távolítani. A jó minőségű alapfelületet megfelelő hígítású SUPERBOND mélyalapozóval, festőhenger vagy festőkorong segítségével, telítettségig át kell itatni. A rendszer felhordása: A mélyalapozóval megerősített tapadóképes, kiszáradt felületre ragasztjuk fel a hőtechnikai méretezés szerinti expandált polisztirollapokat. A hőszigetelő lapokat szélein és pontszerűen több helyen ragasztóval be kell kenni, és a falfelületre egymáshoz szorosan illesztve, kötésben kell felhelyezni. A polisztirollapok közötti hézagokba ragasztó ne kerüljön. Célszerű a polisztirollapokhoz rögzítő dübelt használni, az éleket élvédővel biztosítani. A lapok felragasztása után az üvegszövethálót a ragasztó- és- bevonóhabarcsba kell beágyazni, ügyelve rá, hogy ránc és gyűrődésmentes legyen, majd a tapasszal át kell glettelni. A hálószélek találkozásánál a hálót fedésbe kell fektetni.

Perge-Épker kft.

Perge-Épker kft.

1. Ragasztótapasz /polisztirol ragastásához,/anyagsz.:3 kg/m2 2. Polisztirol lemez a kivánt vastagságban 3. Üvegszövet háló / 1,1 m2 4. Ragasztótapasz /üvegszövet gletteléséhez/anyagsz.:2 kg/m2

Praktiker

Praktiker

A Praktiker az első barkácsáruház-lánc, amely lehetőséget biztosít az internetes vásárlásra a hazai piacon. Honlapunkon az áruválasztékba bekerülő termékek adatainak feltöltése folyamatos, már 50 ezer termék elérhető szöveges és képi formában, hogy megkönnyítsük Önnek a választást. Az internetet is használó vásárlók azzal az előnnyel bírnak, hogy otthonukból rendelhetnek termékeket, amit - az áruházi készletektől függően - a hozzájuk legközelebb lévő Praktiker áruházban névre szólóan, időpontra félre is tesznek számukra,

Raab-Karcher

Raab-Karcher

Cégünk magyarországi története 1995-ben kezdődött, mikor a németországi Raab Karcher GmbH megvásárolta a Budapesti, Észak-Magyarországi és a Dél-Dunántúli Tüzelő- és Építőanyag-kereskedelmi Vállalatokat. 2000-től vagyunk a francia Saint-Gobain Csoport tagja. Az 1665-ben, Párizsban alapított cég története egy uralkodóház megrendelésével vette kezdetét, amikor is a cég a Versailles-i kastély tükörterméhez szállította az üveget, azóta már a világ egyik vezető építőanyag-gyártó és -kereskedelmi csoportjának számít. A Saint-Gobain Építőanyag-Kereskedelmi Ágazat 2006-ban 16 milliárd Euró forgalmat ért el. 58.000 alkalmazottat foglalkoztat, 19 országban 3.300 értékesítési hellyel rendelkezik. Nemcsak az új építkezések piacán van jelen, hanem a lakásfelújítás és a belsőépítészet terén is. A Csoportot alkotó cégek egymást kiegészítő, illetve speciális tevékenységének az eredményeképpen, a Saint-Gobain Építőanyag-kereskedelmi Ágazat új megoldásokat és egyéni szolgáltatásokat kínál a szakembereknek és a magánszemélyeknek egyaránt. Ma Európában az első számú építőanyag kereskedő, illetve világelső a burkolólap kereskedelemben. A Raab Karcheren kívül a hálózatba tartozik a Point.

Rockwool

Rockwool

A kőzetgyapot hőszigetelő képességét a kőzetszálak között található legtermészetesebb szigetelőanyag, a levegő biztosítja (A zárt cellás műanyaghabokban általában nem levegő, hanem más gáz, újabban például szén-dioxid, vagy - különösen a korábban gyártottak esetében - freon hőszigetel.). Mivel a levegő a kőzetgyapot szigetelőanyag szálai között természetes módon van jelen, ezért hőszigetelő képessége az épület teljes élettartama alatt (50-80 év) állandó. A Rockwool kőzetgyapot finom szálszerkezetének és viszonylag magas testsűrűségének köszönhetően a szálak közötti levegő megközelítőleg nyugalomban van. A kőzetgyapot hőszigetelő képességét befolyásolja, hogy vízszintes vagy függőleges felületet hőszigetelnek vele, hogy a felülete áramló vagy nyugalomban lévő, nedves vagy száraz levegővel érintkezik. A hőszigetelés szempontjából nagy jelentőséggel bír, hogy milyen egyenletes a szigetelőanyag minősége. A Rockwool vállalatcsoport közel 70 éve gyárt és fejleszt kőzetgyapot szigetelőanyagokat a világon. Termékeink nem általános felhasználásra, hanem konkrét alkalmazási területekhez igazodóan kerülnek kifejlesztésre.

Tuti menü