Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Homlokzat-szigetelés linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Schomburg - XL Bau [5. oldal]
részletek »

Homlokzat-szigetelés képes leírás: Schomburg - XL Bau [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: homlokzatszigeteles.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 84 db
Schomburg

Schomburg

Schomburg GmbH 1937-ben családi vállalkozásként alakult. A társaságot a mai napig a Schomburg család második és harmadik generációja irányítja. Ők felelnek az anyagok jó minőségéért és a cég jó hírnevéért. Az azóta eltelt hét évtized során a SCHOMBURG csoport építőipari adalékanyagok helyi gyártójából nemzetközi vállalattá fejlődött, mely építőanyag-rendszereket gyárt és forgalmaz világszerte az építmény-szigetelés, -javítás/karbantartás, csempe/járólap lerakás, ipari padlóbevonatok, valamint beton-adalékanyagok területén. A Schomburg olyan vállalkozás, ahol a mennyiség soha nem mehet a minőség rovására, és ahol a vevő elégedettsége mindig az első helyen szerepel. A társaság saját fejlesztésű anyagrendszert gyárt, forgalmaz, értékesít és ezt folyamatosan továbbfejleszti. A Schomburg megítélése szerint a jó együttműködéshez több kell, mint egy jó termék, ezért folyamatosan bővíti szolgáltatásait is:

Supra Homlokzatfesték

Supra Homlokzatfesték

Gyakorlati információk: Felépítés: Vizes diszperziós kötőanyag bázisú, kiváló minőségű pigmenteket és töltőanyagokat tartalmaz. Sűrűség, g/liter: 1530-1610 Kiszerelés: 4 és 14 liter. Tárolás: +5 és +30°C közötti hőmérsékleten, fedett, zárt, közvetlen napfénytől és sugárzó hőtől védett helyiségben az MSZ 13910 szerint. A termék fagyveszélyes! Minőségmegőrzési idő: Előírásszerű tárolás esetén 24 hónap Színválaszték: Fehér. Színezés: Supralux Tilatex színezőkkel tetszőleges arányban keverhető. Fényesség: Matt Felhordási módok: Ecsetelés, hengerlés, airless szórás. Hígítás, eszközök tisztítása: Csapvízzel, a felhordási módnak megfelelően. Kiadósság: 5-6 m2/l/réteg, függ a felület minőségétől és a felhordás módjától. Száradási idő: 20°C-on max. 2 óra. Átfesthető: 4-6 óra után. Tűzveszélyességi fokozat: Nem tűzveszélyes. Felhasználási útmutató: Felületelőkészítés, felhordás: A felületnek épnek és tisztának (por-, olaj-, zsír-, és egyéb szennyeződésektől mentesnek) kell lennie. A levelesen leváló, táskásodó, laza rétegeket el kell távolítani és szükség esetén a felületi egyenetlenségeket ki kell tölteni (habarcs, glett).

Szálcement homlokzatburkolat

Szálcement homlokzatburkolat

A szálcement termékek jellemzői: Könnyűek (kis önsúlyúak) Komplett tetőfedő/homlokzati rendszert alkotnak Tökéletesen vízzárók, savakkal, lúgokkal szemben ellenállók, időállók; hosszú élettartamúak; UV-állók, nem korrodálnak, fagy- és viharállók, formatartók; Lég- és páraáteresztők; Azbesztmentesek; Könnyen kezelhetők, nem igényelnek utólagos karbantartást; Forma- és mérettartók; Éghetetlenek Az átszellőztetett homlokzatburkolatok előnyei: Védelem csapóesővel szemben, Hőtároló hatás, Zajvédelem, akár 7 dB-nyi zajcsökkentés, Hőhidak kialakulásának megnehezítése, Védelem a páralecsapódás ellen, Hőmérsékletkiegyenlítő szerep. Felhasználási területek: Új építésű házak szerelt homlokzataként, Régi épületek felújításánál, utólagos hőszigetelésénél, Előtetők, álmennyezetek, borpincék burkolására, Átszellőzés hiánya miatt nedves falak kiszárítására,

Tetőfedő, kivitelezők magazin hírek
Tengeri homokot használtak betongyártáshoz Kínában
Tengeri homokot használtak... Nyolc építőipari vállalat működését felfüggesztették egy évre, mert tengeri homokot használtak a betongyártáshoz a dél-kínai Kuangtung tartomány Sencsen városában - jelentette a kínai média szerdán. Több mint harminc építési vállalatnál találtak szabálytalanságokat, miután a Kínai Központi Televízió (CCTV) a közelmúltban az előírtnál gyengébb...
Az épületfa története és fajtái
Az épületfa története és fajtái A fa felhasználási az építészetben igen régi múlttal rendelkezik. Már őskori...
Engedélyköteles-e a tetőablak-beépítés?
Engedélyköteles-e a tetőablak-beépítés? Gyakran előfordul, hogy a csak padlásként használt tetőteret később ki...
Személyemelők

Személyemelők

A Man-Lift Kft 2000. szeptemberében alakult meg könnyűszerkezetű személyemelők és önjáró munkaállványok bérbeadása és értékesítése céljából, megcélozva azokat a kivitelező és üzemeltető cégeket, amelyek BIZTONSÁGOS, gyors, hatékony és megbízható technológia mellett döntenek a magasban végzendő munkák esetén. Kínálatunkban megtalálhatók az elsősorban a karbantartásra javasolt könnyűszerkezetű személyemelők, illetve főképp a kivitelező cégek által használatos önjáró ollós és karos munkaállványok diesel és akkumulátoros meghajtással egyaránt. Ezen gépek bérbeadásán túl új és használt gépek értékesítésével is foglalkozunk. Kiemelt figyelmet fordítunk az általunk kínált berendezések munkabiztonsági és munkavédelmi megfelelőségére. Minden gépünk - a természetesen elvárható műszaki üzembiztonság mellett - rendelkezik hazai megfelelőségi tanúsítvánnyal, magyar nyelvű kezelési utasítással és magyar nyelvű kezelési feliratokkal. Nagy hangsúlyt helyezünk a berendezések gyors és hatékony szervizére, amire garancia szakembergárdánk felkészültsége, alkatrészraktárunk és jól felszerelt szervízautóink.

Sziga-Tech Hőszigetelés, gipszkarton, vakolat

Sziga-Tech Hőszigetelés, gipszkarton, vakolat

Válasszon termékkínálatunkból! Kedvező árak, garantált minőség, ingyen házhozszállítás. A hőszigetelés vastagsága A különböző hőszigetelő vakolatot gyártók és forgalmazók már felkészültek a tervezők és építtetők kérdéseire, és ennek köszönhetően több olyan táblázat is megtalálható a tervezési segédletekben, vagy a gyártók honlapjain, aminek segítségével a különböző falszerkezetekhez különböző vastagságú hőszigetelést rendeltek hozzá és így meghatározták a rétegtervi hőátbocsátási tényezőt. Meglévő épületek utólagos hőszigetelése az utóbbi években egyre inkább előtérbe kerül az energiaárak robbanás-szerű emelkedése, valamint a káros széndioxid-kibocsátás túlzott mértékének elkerülése miatt. Évekkel ezelőtt elindult egy állami támogatással (sőt jelenleg Uniós támogatással is) segített pályázati rendszer, mellyel a 60-as, 70-es években tömegével épített (paneles, vagy falazó-blokkos) lakóépületek utólagos hőszigetelése energia-tudatos tervezéssel viszonylag gazdaságosan megoldható. A napokban is tart a panel-felújítási program, melynek eredményeképpen 6-8 cm hőszigetelés került a homlokzatokra.

Szigetelési webáruház

Szigetelési webáruház

Szigeteljen.hu Webáruház - Hőszigetelés akció, utólagos szigetelés, homlokzatszigetelés, vakolat, díszítővakolat, színezővakolat, homlokzat lábazat, polisztirol! Minden ami szigetelés!

Szigetelő anyagok

Szigetelő anyagok

Hőszigetelő anyagok beépítésével takarékoskodjon fűtésszámláján! A kőzetgyapot, üveggyapot és polisztirol szigetelőanyagok rengeteg pénzt takarítanak meg családjának. Legyen szó családi háza utólagos hőszigeteléséről vagy tetőtér beépítésről nálunk minden szigetelőanyagot egy helyen megtalál. Homlokzati hőszigetelő anyagok és hangszigetelő anyagok széles választéka várja. Hallott már a lépésálló hőszigetelés fogalmáról? Hívja felkészült szakembereinket, és teljes körű szaktanácsadással segítenek kiválasztani az Önnek legjobb szigetelőanyag megoldást. A szigetelő anyagok egyedi árairól és szállítási feltételeiről érdeklődjön munkatársainknál.

Téglacentrum - Építőanyag kereskedés

Téglacentrum - Építőanyag kereskedés

Téglacentrum Kft. - Pécs legnagyobb építőanyag kereskedése, ahol mindent megtalál. Tégla, tetőcserép, csempe és járólap, kádak és zuhanykabinok és minden, ami az otthonhoz kell. Folyamatos akciók, gazdag választék Pécs szívében. Építőanyag megrendelés rövid határidővel. A HUFBAU csoport tagja. Cégünk szolgáltatásai között - talán az egyik legfontosabbként - szerepel, a tervrajzok alapján történő anyagmennyiség számítás, árajánlat készítés. Amennyiben az árajánlatban szereplő termékeket cégünktől vásárolja meg, az árajánlatát ingyen készítjük el. Természetesen ilyenkor a megvásárolt termékeket egyedi, jelentős kedvezménnyel kínáljuk.

Terca téglaburkolatok

Terca téglaburkolatok

Terca homlokzati burkolótéglák - Wienerberger Téglaipari Zrt. termékei a ProIDEA termékinformációs katalógusban. A Terca téglaburkolatok homlokzati téglái elsősorban épületek külső felületeinek, homlokzatainak, kéményeinek, illetve kerítések és kerti építmények burkolására és díszítésére alkalmazhatók. Kézi vetésű falburkoló téglák, gépi falburkoló téglák és falburkoló klinkertéglák.

Hirdetés
Tetőtér, falak és pincék hőszigetelése

Tetőtér, falak és pincék hőszigetelése

Cégünk az ország egész területén, régi és új épületeknél végez purhab szigetelést. A szórt purhab bárhol könnyedén és nagy hatásfokkal szigetel. Vállalunk tetőtér szigetelést, födém szigetelést, falak és pincék hőszigetelését szórt purhabbal. A szigetelőréteg rés-, illetve hézagmentesen hordható fel és gyorsan megszilárdul, valamint óriási előnye még, hogy telepítése során az épület mindennapos működésében nem okoz fennakadást. Ha felkeltettük érdeklődését látogasson el oldalunkra, válassza ki saját települését és kérjen egyedi árajánlatot!

Thermokamerás felmérés

Thermokamerás felmérés

Készíttessen thermokamerás felmérést házáról, lakásáról, épületérôl, így egyértelmûen kiderül, hol éri a legnagyobb hőveszteség a pénztárcáját. Szakembereink a megoldásban is hasznos tanácsokkal látják el a thermoképek alapján! Megmutatja az épületek hőszigetelési hiányosságait, szakszakemberünk a képek alapján felvilágosítást ad a szükséges munkák elvégzéséről. Egy előzetes felmérés és jegyzőkönyv elkészítése után elvégzett hőszigetelési munkálatokból egy újabb felmérés kimutathatóvá teszi az elvégzett munkák hatékonyságát. A hőmérséklet sok mindent elárul: alul méretezett villanyvezetékek, kopott forgó alkatrészek, egyéb terheléses diagnosztikák, víz és fűtéscsövek helymeghatározása, amennyiben átsugároznak a látható felületen.

Thermomaster homlokzati hőszigetelő

Thermomaster homlokzati hőszigetelő

Ha építkezik, vagy felújítja házát, otthonát az Ön számra is ideális választás a Thermomaster építőanyag és homlokzati hőszigetelés webáruház. Webáruházunkban megtalálhatóak a homlokzati hőszigetelés mellett a geotextília, tetőfólia, homlokzati vakolat és akár üvegszövet hálót is megvásárolhatja online. Látogasson el weboldalunkra, ahol további értékes információt kaphat termékeinkről, termékcsoportjainkról. Amennyiben kérdése lenne, keresse ügyfélszolgálatunkat, vagy szakértő kollégánkat. Kérdését e-mailben is elküldheti részünkre.

Vakolatbolt

Vakolatbolt

Napjainkban egy átlagcsalád legmegterhelőbb és legnagyobb kiadása a fűtési költség. A folyamatosan emelkedő energiaárak, a szűkös családi kasszák mind azt diktálják, hogy a fűtési költségeket csökkentsük, tehát HŐSZIGETELJÜNK. Mindezt úgy, hogy az eljárás megfizethető legyen! Ennek tükrében kínáljuk azt az utólagos hőszigetelési rendszert, amellyel a fűtési költségek akár 30 - 50 % al is csökkenthetők! További előnye a rendszernek hogy szakszerű kivitelezés esetén megszűnik a sarkok vizesedése, penészesedése is!

Víz, hő és hangszigetelés

Víz, hő és hangszigetelés

Osvald Imre vagyok, gépész üzemmérnök és szigetelési szakember. Cégünk 2008-ban alakult a megnövekvő víz-hő és hangszigetelési igények kielégítésére, valamint speciális épületgépészeti és klímarendszerek szigetelésére, készítésére. Eddigi munkáink során az általános szigetelési igények megoldása és az acéllemezes szigetelések teljeskörű kivitelezése mellett megrendelőink speciális egyedi szigeteléssel kapcsolatos igényeit is ki tudtuk elégíteni. Minden területre kiterjedő szigetelési munkákat végzünk a pincétől a falazaton át a tetőig.

www.szak-therm.hu

www.szak-therm.hu

Az épületek energetikai jellemzőinek tanúsításról szóló 176/2008. (VI. 30.) Kormányrendelet 2009. január 1-jén lépett hatályba. E rendelet előírásai szerint az épületek energetikai jellemzőit tanúsítani kell az alábbi esetekben: - új épület építésekor (a jogszabályban rögzített esetekben); - meglévő épület (önálló rendeltetési egység, lakás) eladásakor vagy egy évet meghaladó bérbeadásakor; - 1000 m2-nél nagyobb hasznos alapterületű hatósági rendeltetésű, állami tulajdonú közhasználatú épületeknél. Új építésű épületek esetében az energetikai tanúsítvány elkészítése 2009. január 1-jétől kötelező (a használatbavételi engedély kiadásáig kell elkészíttetni), meglévő épületek esetében az energetikai tanúsítás 2012. január 1-jétől lesz kötelező, addig önkéntes alapon történik. Annak érdekében, hogy egyértelmű képet kapjanak lakóépületük jelenlegi energiafogyasztásáról, felajánljuk cégünk, Szak-Terv Bt. szakértői szolgáltatásait, lakóépületük energetikai jellemzőinek tanúsítására, valamint az alábbi energiafelhasználás csökkentésére irányuló vizsgálatok elvégzésére: - thermovíziós vizsgálat - költséghatékonyabb épületüzemeltetés - alternatívák tétele energia megtakarításra

XL Bau

XL Bau

Az XL Bau Kft. generál kivitelezési munkáinak a nagyobb része középületek, irodaházak, ipari csarnokok, kereskedelmi egységek, szociális épületek és a kisebb része családi ház komplexumok építéséből áll. Jól képzett szakember gárdánk az építőipar teljes vertikumára vonatkozóan képes ellátni a legmagasabb műszaki feladatokat. Mérnök szakemberek menedzselik végig az építési folyamatokat. A határidő pontos betartása, a minőségi anyagok beépítése, a professzionális feladat megoldások és ötletek jellemzik munkáinkat. Megbízóink egyedi igényeinek és kívánságainak maximálisan törekszünk megfelelni a projekt átadása után is. Munkánkért garanciát vállalunk, a felmerülő problémákat időben orvosoljuk, a javítási kérelmeknek gyorsan eleget teszünk. Ügyfeleink elégedettségét az is tükrözi, hogy visszatérő megbízóink száma növekszik. Szívesen vállalkozunk műszaki ellenőri és műszaki vezetői tevékenységre egyedi felkérés alapján.Épületeink elsősorban a megyeszékhelyen és környékén épülnek, e mellett rendelkezünk budapesti referenciákkal is.

Tuti menü