Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kivitelezők képes leírás - Homlokzat-szigetelés.tlap.hu
részletek »

Kivitelezők - Homlokzat-szigetelés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: homlokzatszigeteles.tlap.hu » Kivitelezők
Keresés
Találatok száma - 19 db
Alpintechnika Dúnántúlon

Alpintechnika Dúnántúlon

Alpintechnikai vállalkozásunk 17 éves fennállása során nagy hangsúlyt kapott a tartályok, rádiótelefon tornyok, silók, tartályok, hidroglóbuszok,és egyéb acélszerkezetek korrózióvédelmi festése. Vállalkozásunk homokszórási munkát is vállal, alpintechnikával, és földön egyaránt. Homlokzat felújítás, templomrekonstrukció, panelhézag-szigetelés. Munkáink felületi előkészítését gépi csiszolással, manuális technológiával tudjuk vállalni, a megrendelő igénye szerint. Védőbevonatként az alapozás után a Magyarországon gyártott és külföldről beszerezhető festékeket egyaránt fel tudjuk ajánlani, gyártói garanciával. A kivitelezést ecseteléssel, hengerezéssel, és szórással is el tudjuk végezni.

Árpád Ház 88 Kft.

Árpád Ház 88 Kft.

Építőipari vállalkozásunk elsősorban családi házak, üzlethelyiségek építésére, felújítására, átalakítására specializálódott. Kapacitásunkat bővíteni tudjuk, így akár 15-20 lakásos társasházak építését is vállalni tudjuk. Káros szenvedélyektől mentes,szakképzett, legális csapattal dolgozunk, I. osztályú munkavégzéssel, maximális határidőtartással. Tényleges garanciát vállalunk az általunk végzett munkákra, minket később is megtalál, ha bármi gondja lenne! Referenciákkal is rendelkezünk, számunkra a legjobb reklám az elégedett megrendelő, ezért mindig a lehető legnagyobb gondossággal járunk el. Vállalunk generálkivitelezést, minden fajta kőműves és burkoló szakmunka végzését, továbbá szigetelést, homlokzati hőszigetelést (dryvit vagy kőzetgyapot rendszer), nemesvakolatok készítését, épületdíszítést, térkő (viacolor) és kőburkolat készítését, víztározók, aknák, kerítések készítését. Kész kémények (Leier és Schiedel) beépítését oklevél birtokában vállaljuk. Mediterrán kőburkolatok készítése épületen belül és kívül, terméskőburkolás. Gipszkartonozás, földmunkák, és mindenféle ház körüli munkálatok. Hívjon bizalommal, árajánlatot ingyen készítünk Önnek!

Atlastherm

Atlastherm

Szigetelések, vízszigetelés, hőszigetelés, páraáteresztő szigetelések, dryvit rendszerek alkalmazása energiamegtakarítást eredményez: a falak hővesztesége akár 40-50%-kal is csökkenhet. -Nő a lakók komfortérzete: kellemes hőérzet, nem kell túlfűteni a szobát.- Megfelelő felületi hőmérsékletet biztosít: nem süt a hideg a falakból, nincs páralecsapódás és penészedés. - Megszünteti a hőhidakat : csökken a párakondenzáció veszélye, nincs penész a falakon, egészséges élettér. - Nyáron védi a falakat a túlzott átmelegedéstől: kiegyensúlyozott állandó hőmérséklet a lakásban. - Védi az épületszerkezeteket a fokozott hőmozgásoktól, nő a homlokzat tartóssága. - Csökken a ház szennyezőanyag kibocsátása. - A ház értéke növekszik: esztétikus, újszerű megjelenést kap.

Tetőfedő, kivitelezők magazin hírek
Tengeri homokot használtak betongyártáshoz Kínában
Tengeri homokot használtak... Nyolc építőipari vállalat működését felfüggesztették egy évre, mert tengeri homokot használtak a betongyártáshoz a dél-kínai Kuangtung tartomány Sencsen városában - jelentette a kínai média szerdán. Több mint harminc építési vállalatnál találtak szabálytalanságokat, miután a Kínai Központi Televízió (CCTV) a közelmúltban az előírtnál gyengébb...
Az épületfa története és fajtái
Az épületfa története és fajtái A fa felhasználási az építészetben igen régi múlttal rendelkezik. Már őskori...
Engedélyköteles-e a tetőablak-beépítés?
Engedélyköteles-e a tetőablak-beépítés? Gyakran előfordul, hogy a csak padlásként használt tetőteret később ki...
Ép-Design Bt.

Ép-Design Bt.

Cégünk 2004-ben alakult Keszthelyen. Fő profilunk épületek kivitelezése, átalakítása, felújítása, karbantartása. Számtalan lakás, családi ház, társas ház, közintézmény szerepel munkáink között, melyek jelent?s része a balatoni régióhoz kapcsolódik. Elégedett ügyfeleink megtalálhatók Keszthelyen, a környez? településeken, valamint a régió távolabbi városaiban is.

Épületszigetelés-Miskolc

Épületszigetelés-Miskolc

Túlnyomórészt lakossági megrendelésre dolgozunk, de időnként céges kéréseket is teljesítünk. Szinte teljes szakember gárdával rendelkezünk, ezért széleskörű a profilunk. Tevékenységünket főleg Miskolcon végezzük, de a környékbeli települések lakóinak megkeresését sem utasítjuk vissza. A megrendelő kérésére segítünk a megfelelő anyag kiválasztásában beszerzésében és házhozszállításában. Nagy százalékban magyar termékekkel dolgozunk, melyeket sokszor kedvezőbb áron be tudunk szerezni.

Hercsel Vakolástechnika

Hercsel Vakolástechnika

Homlokzatszigetelés, homlokzat, gépi vakolás, vakolás, vakolástechnika, dryvit rendszer, homlokzat színezés, homlokzat festés, homlokzat díszítés, homlokzatszigetelés után keresgélsz a neten? * Polistyrol táblás (más néven Hungarocell, vagy Nikecell, vagy Austrotherm táblás) homlokzatszigetelés. Ez a homlokzatszigetelés alkalmazható új építéseknél, és régi épületek utólagos hőszigetelésénél. Talán a leghatékonyabb homlokzatszigetelés módszer, rendkívül jó K értékeket lehet elérni a rendszer alkalmazásával. Ellenzői (főleg akik nem gyártanak polisyrolt) azt emlegetik, hogy a polistyrolnak nagyon rossz a páraáteresztő képessége, ezért nagyon bezárja a házat, és ezért befülled a lakás. Szerintem nem, vagy nem érzékelhetően, de ez lényegtelen. Mondják még, hogy kopog is, és megrághatja az egér, de szerintem ez csak rossz kivitelezésnél fordulhat elő. Abból pedig van elég! Ezért válasszanak bennünket! A rendszer nagyon hosszú élettartamú, könnyen felújítható. Ajánlom mindenkinek.

Homlokzat hőszigetelése

Homlokzat hőszigetelése

Ha szigetelést, felújítást vagy építkezést tervez, keresse a Nagybau-PROFI Építőipari Kft.-t. A hőszigeteléssel a fűtési költségek csökkenését érhetjük el, valamint a szigetelést védi a házfalakat a fagytól és az erős napsugárzástól. Részletesebb információkat, referenciákat és az elérhetőségeket megtalálja a cég honlapján.

Homlokzatburkolás, szigetelés

Homlokzatburkolás, szigetelés

Vállaljuk könnyűszerkezetes épületek, ipari és kereskedelmi acélcsarnokok, raktárcsarnokok, irodák fémszerkezetű homlokzatburkolását, épületek utólagos hőszigetelését szerelt homlokzatburkolattal. Az elmúlt 15 évben a legkülönbözőbb szerkezetek összeszerelésében szereztünk tapasztalatot. Működésünk során megközelítőleg 400 000 négyzetméter homlokzatot burkoltunk már le. 2010-ben másodszor nyertük el az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége és az Építéstudományi Egyesület által kiírt Építőipari Mesterdíj elismerést.

Homlokzatszigetelés garanciával

Homlokzatszigetelés garanciával

Lakásfelújítás és lakásrenoválás az ön elképzelései szerint gyorsan,szakszerűen díjmentes árajánlattal illetve díjmentes helyszíni szemlével állunk rendelkezésre minden kedves megrendelőinknek,egész Pest megyében. Kollo és Társai BT. 06-30/716-5710 További kérdéseivel kapcsolatban hívjon bizalommal!

Hirdetés
Hőszigetelés-szigetelés

Hőszigetelés-szigetelés

Homlokzati hőszigetelés,hőszigetelő rendszerek, és utólagos hőszigeteléshez szükséges termékek óriási választékban. Ingyenes árajánlatkérés! Homlokzati hőszigetelés - hőszigetelő rendszerek Hogy ne az utcán legyen kellemes a hőmérséklet! Tevékenységeink: homlokzatszigetelés, homlokzati hőszigetelés, hőszigetelő rendszerek forgalmazása. utólagos hőszigetelés, dryvit szigetelés kivitelezése színkeverés. Fő termékeink: - polisztirollapos homlokzati hőszigetelés - kőzetgyapotos hőszigetelő rendszerek - EPS polisztirol lapok -kőzetgyapot üveggyapot hőszigetelők - kül és beltéri színező-díszítő vékonyvakolatok - kültéri falfestékek színkeveréssel - lábazati díszítő vakolatok színkeverés - homlokzati díszítő elemek

Ipari alpinmunka

Ipari alpinmunka

Az alpintechnika segítségével olyan magasban lévő speciális feladatok is megoldható, ami állványozással nem megoldható, horribilis összegbe kerülne vagy nagyon sok időt igényelne. Speciális ipari alpin tanfolyamot végeztek munkatársaink. A munkavédelmi statisztikák alapján, az ipari alpintechnika alkalmazása esetén jelentősebb kevesebb munka baleset történik, mint a hagyományos állványozással.

Kerék & Kerék Bt. ? Süttő

Kerék & Kerék Bt. ? Süttő

A Kerék &Kerék Bt. több éves tapasztalattal végzi salétromos, vizes, nedves épületek, pincék utólagos szigetelését, valamint betonrepedések magasnyomású injektálását. Amiben segíteni tudunk: Vízszigetelés Penetron segítségével - A PENETRON termékeket a potenciálisan víznek vagy vegyi hatásnak kitett, és emiatt állandó vízzárást és védelmet igénylő betonon vagy blokkszerkezeteken célszerű alkalmazni. Falszerkezet szigetelése vízszintes injektálással káros nedvesedési folyamatok megakadályozására magas nyomású injektálásával létrehozott szigetelési rendszerek. Vízbetörés elleni szigetelés: Repedések szinte minden építményen keletkeznek, melyek kijavítására és káros következményeinek kiküszöbölésére gyakran csak az injektálási eljárás jelenti az egyetlen megoldást Salétromos, vizes, nedves épületek utólagos szigetelése 2543 Süttő, Béke u. 28. Mobil: 06-20/93-82-164 Email: Web: http://www.injektal.hu

Lakásfelújítás építőmesterei.

Lakásfelújítás építőmesterei.

Lakásfelújítás lakásépítés Pest megyében.Elkészitjük saját lakását az ön igényei szerint!Ingyenes felmérés és árajánlat készítés! Generál felújítás,panellakás felújítás a padlótól a mennyezetig.Ha eldöntötte hogy a lakását felújítaná hívjon! 06-30-938-0253 Burcs Kft. Generálfelújítás: A Burcs kft építőipari szolgáltatása egyedi, mert a központilag is irányitott szakképzett szakemberek végzik el a munkákat. A jó szervezettségnek köszönhetően gyorsan és rendszerezetten.Szakembereink rendelkeznek a szükséges szakmai ismeretekkel és ismerői a folyamatok, eljárások lefolytatásának.Ha kérdése van szolgáltatásainkkal vagy szeretné velünk felvinni a kapcsolatot hívjon!

Lakásfelújítás homlokzat szinezés

Lakásfelújítás homlokzat szinezés

LAKÁSFELÚJÍTÁS LAKÁSÁTALAKÍTÁS LAKÁSÉPÍTÉS 06-20-372-8891 ELKÉSZÍTJÜK SAJÁT LAKÁSÁT AZ ÖNÖK IGÉNYEI SZERINT! Ingyenes felmérés és árajánlat készítés! FŐBB TEVÉKENYSÉGEINK: -kőműves munkák -villanyszerelés -víz-gáz-fűtés szerelés -burkolás -festés,mázolás,homl okzatok színezése -gipszkartonozás -hő,víz és hangszigetelés -ajtók, ablakok beépítése, cseréje -díszburkolatok készítése,viacolor -járdák,lépcsők,kerí tések építése -családi házak kivitelezése BIZALOMMAL HÍVJON! Tel:06-20-372-8891 További információ: http://lakasfelujitasok.gpo rtal.hu

Miskolci lakásszerviz

Miskolci lakásszerviz

Megfelelő hőszigeteléssel elkerülhetők a hőhidak és a penészfoltok kialakulásai. Komfortérzete javul a hőszigetelt falazatnál, csökken a fal és a belső helyiségek levegőjének hőmérséklete közötti különbség. Kellemesebb hőérzetet biztosít, nem érzi a falak hideg sugárzását, alacsonyabb levegő hőmérsékletnél is jól érzi magát, és javítja az épület hőtároló képességét. Homlokzati hőszigeteléssel energiát és ezzel pénzt takarít meg. A rendszer kiválóan alkalmazható utólagos szigetelésnél illetve új épületek homlokzatszigetelésre. Az energiaárak folyamatos növekedése, a rendelkezésre álló energiaforrások kiszámíthatatlansága miatt, egyre nagyobb igény mutatkozik a homlokzati hőszigetelésre. Az apróbb javításoktól, a teljes felújításig, családi és panel lakásokban. Egész évben, a hét minden napján. Széles iparosskálával, kültéren és beltérben egyaránt. Építési, javítási, átalakítási munkák végzése rövid határid?vel, ingyenes felméréssel, árajánlattal. Igényszerint anyagbeszerzéssel, házhozszállítással. Miskolcon és környékén.

Nagy Tamás

Nagy Tamás

2000 óta foglalkozom építőipari kivitelezéssel, családi házak építésével, homlokzati hőszigeteléssel, lakásfelújítással. Kezdetben közös családi vállalkozásban, 2003 óta pedig egyéni vállalkozóként folytatom édesapám szakmáját 6 fős brigáddal a hátam mögött. Az építőipari piacon való fennmaradásunkat mindig is alátámasztotta a precíz munkavégzés, hiszen mi a szerződésben rögzítettekhez tartjuk magunkat, mind határidőben, mind az árak tekintetében. A kivitelezések során a megrendelő igényeinek 100 %-osan eleget teszünk. A több éves tapasztalat megtanította velünk, hogy csak minőségi gyártók a jók.

Tetőtér, falak és pincék hőszigetelése

Tetőtér, falak és pincék hőszigetelése

Cégünk az ország egész területén, régi és új épületeknél végez purhab szigetelést. A szórt purhab bárhol könnyedén és nagy hatásfokkal szigetel. Vállalunk tetőtér szigetelést, födém szigetelést, falak és pincék hőszigetelését szórt purhabbal. A szigetelőréteg rés-, illetve hézagmentesen hordható fel és gyorsan megszilárdul, valamint óriási előnye még, hogy telepítése során az épület mindennapos működésében nem okoz fennakadást. Ha felkeltettük érdeklődését látogasson el oldalunkra, válassza ki saját települését és kérjen egyedi árajánlatot!

Tuti menü