Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szinezők - ragasztók képes leírás - Homlokzat-szigetelés.tlap.hu
részletek »

Szinezők - ragasztók - Homlokzat-szigetelés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: homlokzatszigeteles.tlap.hu » Szinezők - ragasztók
Keresés
Találatok száma - 5 db
Baumit

Baumit

A Baumit mögött 2, több, mint 110 éves múlttal rendelkező, családi tulajdonban lévő építőanyagipari konszern áll, a Schmid Ipari Holding és a Wietersdorfer csoport. A Baumit hagyományokra épít 1988-ban -a korábbi két építőanyag termelő- együttműködési szerződést kötött azzal a céllal, hogy Baumit márkanév alatt Ausztria szerte felhasználóbarát, magas minőségi követelményeknek megfelelő márkatermékeket hozzanak forgalomba. Győződjön meg termékeink kiváló minőségéről és rendkívüli sokoldalúságáról! Néhány ötletet is találhat építéssel kapcsolatos elképzeléseihez.

Homlokzati és lábazati díszítő vakolatok

Homlokzati és lábazati díszítő vakolatok

Cégünk már több éve foglalkozik hőszigetelő lemezek gyártásával, az évek alatt a hőszigetelő piacon szerzett tapasztalat alapján a vezetőség úgy döntött 2006-ban, hogy elkezdi a hőszigetelő rendszerhez szükséges vakolatok, festékek illetve ragasztók gyártását. 2007-es évtől kezdve termékcsaládunk a Jamix® márkanevet kapta. Így kialakult a teljes hőszigetelő rendszer saját hazai gyártással. A Jamix®-termékcsalád fő gyártásköre környezetbarát homlokzati és lábazati díszítő vakolatok, beltéri-, kültéri diszperziós falfestékek, vakolatalapozók, építőipari segédanyagok. Továbbá termékpalettánkon megtalálhatók a hőszigetelő vakolat-rendszerek, ágyazó- és ragasztóhabarcsok valamint kiegészítő termékek (hálók, dűbelek, lábazati indítóprofilok, élvédők).

Homlokzati finomvakolatok

Homlokzati finomvakolatok

A Peakston Kft. 1993-ban családi vállalkozásként alakult azzal a céllal, hogy modern, jó minőségű és ugyanakkor elérhető árú építőipari segédanyagokat gyártson a magyar piacra. Az azóta eltelt közel tizenöt év alatt a Peakston márkanevű termékek kedvező árukkal, széles színválasztékukkal és megbízható minőségükkel kivívták maguknak a vásárlók és a felhasználók bizalmát, így hamar sikerült azokat széles körben megismertetni a piaci szereplőkkel, gyorsan túlnőve a családi vállalkozásokra jellemző kereteket. Jelenleg két telephelyen folyik a gyártás. Központi telephelyünk Budapesttől 15 km-re, Dunavarsányban található. Itt kapott helyet az úgynevezett "nedves" vagy "vödrös" anyagokat (alapozók, festékek és vakolatok) gyártó üzemegység, valamint itt található mintaboltunk, laboratóriumunk, konferenciatermünk és raktáraink, illetve irodáink jelentős része. Másik telephelyünk, az úgynevezett poranyagokat (csemperagasztók, önterülő aljzatkiegyenlítő, glettanyagok, fugázók, polisztirol ragasztótapasz) gyártó üzemünk Majosházán, a dunavarsányi telephely közvetlen közelében található.

Tetőfedő, kivitelezők magazin hírek
Tengeri homokot használtak betongyártáshoz Kínában
Tengeri homokot használtak... Nyolc építőipari vállalat működését felfüggesztették egy évre, mert tengeri homokot használtak a betongyártáshoz a dél-kínai Kuangtung tartomány Sencsen városában - jelentette a kínai média szerdán. Több mint harminc építési vállalatnál találtak szabálytalanságokat, miután a Kínai Központi Televízió (CCTV) a közelmúltban az előírtnál gyengébb...
Az épületfa története és fajtái
Az épületfa története és fajtái A fa felhasználási az építészetben igen régi múlttal rendelkezik. Már őskori...
Engedélyköteles-e a tetőablak-beépítés?
Engedélyköteles-e a tetőablak-beépítés? Gyakran előfordul, hogy a csak padlásként használt tetőteret később ki...
Lb Knauf színezővakolat

Lb Knauf színezővakolat

Kiváló páraáteresztő képességű speciális összetételű dörzsölt, ásványi színezővakolat márványszemcsével, kapart hatást adó megjelenéssel. A Colorex K2,5 színezővakolat az LB-KNAUF Thermosystem hőszigetelő vakolatrendszerek színes, időjárásálló felületképző anyaga. Alkalmazható e rendszer keretében vagy ettol függetlenül más hőszigetelő és hagyományos vakolatrendszerekben is. Belső falfelületek díszítésére is javasoljuk.

Schomburg

Schomburg

Schomburg GmbH 1937-ben családi vállalkozásként alakult. A társaságot a mai napig a Schomburg család második és harmadik generációja irányítja. Ők felelnek az anyagok jó minőségéért és a cég jó hírnevéért. Az azóta eltelt hét évtized során a SCHOMBURG csoport építőipari adalékanyagok helyi gyártójából nemzetközi vállalattá fejlődött, mely építőanyag-rendszereket gyárt és forgalmaz világszerte az építmény-szigetelés, -javítás/karbantartás, csempe/járólap lerakás, ipari padlóbevonatok, valamint beton-adalékanyagok területén. A Schomburg olyan vállalkozás, ahol a mennyiség soha nem mehet a minőség rovására, és ahol a vevő elégedettsége mindig az első helyen szerepel. A társaság saját fejlesztésű anyagrendszert gyárt, forgalmaz, értékesít és ezt folyamatosan továbbfejleszti. A Schomburg megítélése szerint a jó együttműködéshez több kell, mint egy jó termék, ezért folyamatosan bővíti szolgáltatásait is:

Tuti menü